Home » regionieuws » regionieuws van maandag 10 september

regionieuws van maandag 10 september

Gepubliceerd op 10 september 2018 om 19:01

Care for Jazz in Madeleine: Op zondag 16 september 2018 geeft het ensemble Greetje Kauffeld - Lex Jasper Duo - Ellister een speciaal optreden in expertisecentrum Pantein Madeleine in Boxmeer. Dit optreden 'Care for Jazz' vindt plaats in het kader van het 10.000ste concert van Stichting Muziek in Huis. Deze stichting beoogt via concerten de kwaliteit van leven van ouderen en zieken te verhogen.

BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
Op zondag 16 september 2018 geeft het ensemble Greetje Kauffeld - Lex Jasper Duo - Ellister een speciaal optreden in expertisecentrum Pantein Madeleine in Boxmeer. Dit optreden 'Care for Jazz' vindt plaats in het kader van het 10.000ste concert van Stichting Muziek in Huis. Deze stichting be...

De gekozen locatie naast bedrijventerrein De Brem is wat wethouder Peter Lucassen betreft de enige plek in de gemeente Gennep waar het zonnepark probleemloos kan komen te liggen.

GELDERLANDER.NL
 
GENNEP / HEIJEN - Het Duitse bedrijf Solar Kronos mag achter camping De Schaaf in Heijen een zonnepark van 10 hectare aanleggen. De gemeente Gennep wil een verklaring van geen bedenkingen afgeven voor zo'n zonne-akker.
 
KLIKNIEUWS.NL
 
VIERLINGSBEEK | Er is maandagmiddag een auto met aanhanger van de weg geraakt op de A73. 
 

Carola van Benthum van harte gefeliciteerd!

KLIKNIEUWS.NL
 
BOXMEER | De vernieuwde zaak van Carola van Benthum, Carola & Co is vrijdag 7 september op feestelijke wijze heropend. "Het was fantastisch! Boven verwachting", glimlacht Van Benthum.
 
KLIKNIEUWS.NL
 
BOXMEER | Er heeft zondagmiddag brand gewoed in een tuinhuisje aan de Nachtegaal in Boxmeer. 
 

Wonen & zorg voor senioren

Op initiatief van Henk Geene wil de SWOGB en KBO Cluster Plus Boxmeer samen met de gemeente inzicht krijgen wat ouderen nu écht willen. Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk want ouderen moeten zich ervan bewust worden dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun ‘ouwe dag’. Zeker nu de overheid hen oplegt zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

BOXMEER.NL
 
Welkom bij gemeente Boxmeer
 

Onder luid applaus van de aanwezigen reikten burge­meester Van Soest en cultuurwethouder W. Hendriks-van Haren op zondag 9 september in de theaterzaal van De Weijer de Dr.PeelenCultuurprijs en de Dr.PeelenStimule­ringsprijs uit.

BOXMEER.NL
 
Welkom bij gemeente Boxmeer
 

Boekpresentatie op militaire begraafplaats Ysselsteyn. Joc Ysselsteyn

PEELENMAASVENRAY.NL
 
De eerste boeken van Hans Sakkers uit het Zeeuwse Koudekerke over de Duitse begraafplaats in Ysselsteyn zijn vrijdag uitgereikt.
 
 

«   »