Home » regionieuws » regionieuws van donderdag 13 september

regionieuws van donderdag 13 september

Gepubliceerd op 13 september 2018 om 19:04

Jonge vrouwen stelen pinpas en halen bankrekening Boxmeerse leeg: BOXMEER - Twee jonge vrouwelijke zakkenrollers zijn woensdagmiddag aan de haal gegaan met de portemonnee van een oudere Boxmeerse vrouw. Later bleek dat met haar pinpas geld van haar bankrekening is gehaald. Om hoeveel geld het gaat, is niet bekendgemaakt.

GELDERLANDER.NL
 
BOXMEER - Twee jonge vrouwelijke zakkenrollers zijn woensdagmiddag aan de haal gegaan met de portemonnee van een oudere Boxmeerse vrouw. Later bleek dat met haar pinpas geld van haar bankrekening is gehaald. Om hoeveel geld het gaat, is niet bekendgemaakt.

Geschiedenis Saxe Gotha ligt nu vast: De historie van het Boxmeerse industrieterrein Saxe Gotha is in woord en beeld vastgelegd door Mathieu Maassen (72). Hij woonde als kind op een van de oudste regionale bedrijventerreinen en werkte er tot zijn pensioen. Honderden foto's die hij overal vandaan haalde, geven een mooi beeld van Saxe Gotha dat inmiddels zo goed als vol is gebouwd.

BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
De historie van het Boxmeerse industrieterrein Saxe Gotha is in woord en beeld vastgelegd door Mathieu Maassen (72). Hij woonde als kind op een van de oudste regionale bedrijventerreinen en werkte er tot zijn pensioen. Honderden foto's die hij overal vandaan haalde, geven een mooi beeld van Saxe...

Vierlingsbeek heeft er twee appartementen bij: VIERLINGSBEEK - Omdat het al jaren leegstaande pand aan de Spoorstraat in Vierlingsbeek is verbouwd, heeft het dorp er nu twee appartementen bij. Woningcorporatie Wonen Vierlingsbeek heeft de woningen opgeleverd.

GELDERLANDER.NL
 
VIERLINGSBEEK - Omdat het al jaren leegstaande pand aan de Spoorstraat in Vierlingsbeek is verbouwd, heeft het dorp er nu twee appartementen bij. Woningcorporatie Wonen Vierlingsbeek heeft de woningen opgeleverd.
KLIKNIEUWS.NL
 
BOXMEER | Een vrouw met een rollator is donderdagmiddag gewond geraakt nadat ze werd aangereden op de parkeerplaats van de Jumbo in Boxmeer.
KLIKNIEUWS.NL
 
BOXMEER | De gemeente Boxmeer zal binnenkort een nieuw parkeeronderzoek uitvoeren en daarbij wordt ook gekeken of de duur van de blauwe zone verlengd zou kunnen worden van twee naar drie uur. 

Wie is er gek op chocolade en gun jij wel een lading bonbons? Laat het ons weten in de reacties en maak kans. 🍫

OMROEPBRABANT.NL
 
EINDHOVEN - Het is vandaag de mooiste feestdag van het jaar: chocoladedag! Wij Brabanders zijn natuurlijk bourgondiërs en daarom zijn wij op zoek naar de grootste chocoladeliefhebber van Brabant. Bende gij da? Reageer dan via onze Facebookpagina.
 

«   »