Home » regionieuws » regionieuws van vrijdag 14 september

regionieuws van vrijdag 14 september

Gepubliceerd op 14 september 2018 om 16:47

Vrachtwagenchauffeur (58) uit Boxmeer komt om bij ongeluk op A73: BOXMEER/ELSENDORP - De vrachtwagenchauffeur die donderdagnacht op de A73 verongelukte nadat hij achterop een pijlwagen was gereden, is 58 en komt uit Boxmeer. Bij transportbedrijf MKG Koeriers in Elsendorp, waar hij als uitzendkracht werkzaam was, heerst grote verslagenheid. ,,Zo werd het voor ons onverwachts een gitzwarte vrijdag."

 
BOXMEER/ELSENDORP - De vrachtwagenchauffeur die donderdagnacht op de A73 verongelukte nadat hij achterop een pijlwagen was gereden, is 58 en komt uit Boxmeer. Bij transportbedrijf MKG Koeriers in Elsendorp, waar hij als uitzendkracht werkzaam was, heerst grote verslagenheid. ,,Zo werd het voor ons o...

OM wil man 93.000 euro afpakken voor drugslab Stevensbeek: DEN BOSCH/ STEVENSBEEK - Het Openbaar Ministerie wil een 34-jarige man uit Venlo ruim 93.000 euro afpakken. Hij zou die hebben verdiend met een drugslab aan de Mullemsedijk in Stevensbeek. Dat bleek vrijdagmiddag bij de rechtbank in Den Bosch.

GELDERLANDER.NL
 
DEN BOSCH/ STEVENSBEEK - Het Openbaar Ministerie wil een 34-jarige man uit Venlo ruim 93.000 euro afpakken. Hij zou die hebben verdiend met een drugslab aan de Mullemsedijk in Stevensbeek. Dat bleek vrijdagmiddag bij de rechtbank in Den Bosch.
BOXMEER - Twee jonge, vrouwelijke zakkenrollers zijn woensdagmiddag aan de haal gegaan met de portemonnee van een oudere Boxmeerse vrouw. Later bleek dat met haar pinpas geld van haar bankrekening is gehaald. Om hoeveel geld het gaat, is niet bekendgemaakt.

Unieke wereldtitel ligt in Assen voor het oprapen voor Herlings: OPLOO - Jeffrey Herlings (24) kan een oppermachtig seizoen zondag bekronen met de wereldtitel in de MXGP. De coureur uit Oploo wordt dan de eerste Nederlandse wereldkampioen motorcross ooit in de koningsklasse. Het decor voor die unieke prestatie is het TT Circuit in Assen, waar speciaal voor de Grand Prix van Nederland een crossbaan is aangelegd.

GELDERLANDER.NL
 
OPLOO - Jeffrey Herlings (24) kan een oppermachtig seizoen zondag bekronen met de wereldtitel in de MXGP. De coureur uit Oploo wordt dan de eerste Nederlandse wereldkampioen motorcross ooit in de koningsklasse. Het decor voor die unieke prestatie is het TT Circuit in Assen, waar speciaal voor de Gra...
Omroep Land van Cuijk
Politiek stemt in met plan voor zonneakkers in Sint Anthonis: SINT ANTHONIS - De complete gemeenteraad van Sint Anthonis stemt in met een plan dat de ontwikkeling van zonneakkers mogelijk maakt. In dat plan biedt de gemeente mogelijkheden aan ondernemers om agrarische gronden te gebruiken voor het opwekken van zonnestroom.
 
Omroep Land van Cuijk
Geschiedenis Saxe Gotha ligt nu vast: De historie van het Boxmeerse industrieterrein Saxe Gotha is in woord en beeld vastgelegd door Mathieu Maassen (72). Hij woonde als kind op een van de oudste regionale bedrijventerreinen en werkte er tot zijn pensioen. Honderden foto's die hij overal vandaan haalde, geven een mooi beeld van Saxe Gotha dat inmiddels zo goed als vol is gebouwd.
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
De historie van het Boxmeerse industrieterrein Saxe Gotha is in woord en beeld vastgelegd door Mathieu Maassen (72). Hij woonde als kind op een van de oudste regionale bedrijventerreinen en werkte er tot zijn pensioen. Honderden foto's die hij overal vandaan haalde, geven een mooi beeld van Saxe...
 
Gemeente Sint Anthonis heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.
Zaterdag 22 september Open dag gemeente Sint Anthonis!

Ook voor de jeugd genoeg te beleven!
-de brandweer doet mee
-op de skatebaan demonstraties en workshops
-de klimpalm van Rongen Aktief staat op de Brink...

Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
Land van Cuijk
Gezin gevraagd!

Jullie zijn ongetwijfeld bekend met onze mooie regionale promotiemiddelen zoals ons Land van Cuijk Magazine, de Beleefkaarten en de Fiets & Wandelboekjes. Wij zijn nu op zoek naar een gezin wat het leuk zou vinden om, voor een of meer van deze promotiemiddelen, model te staan. Dus heb jij hart voor Land van Cuijk en lijkt dit jullie leuk? Tag jezelf of stuur ons een pb-tje! Een ander leuk gezin taggen kan natuurlijk ook!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, zittende mensen en kind
Omroep Brabant
Eerder vandaag maakte het Varendonck College zelfs bekend dat de school binnenkort blaastesten gaat afnemen. Dit omdat ze vermoeden dat scholieren steeds vaker dronken in de klas zitten.
OMROEPBRABANT.NL
 
SOMEREN - Het Varendonck College in Someren en Asten is niet de enige school in Zuidoost-Brabant waar leerlingen ’s ochtends met een kater in de klas zitten. Dit zegt Elly van den Dobbelsteen van de GGD Brabant-Zuidoost. Ze is blij dat de schoolleiding het probleem heeft aangekaart en dat ze schol...

«   »