Home » regionieuws » Celebrate Life Winter Dreams theatershow brengt bloemsierkunst van wereldklasse op het podium

Celebrate Life Winter Dreams theatershow brengt bloemsierkunst van wereldklasse op het podium

Gepubliceerd op 24 september 2018 om 18:01

Op zondag 4 november vindt in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond de theatershow Celebrate Life Winter Dreams Flowers on Tour plaats. Na wereldwijde successen komt de fleurige en kleurige theatershow eindelijk naar Nederland. Heidi Lispet, de internationaal bekende floraal vormgeefster, zal tijdens de show de aanwezigen live meenemen in de wereld van bloemsierkunst op top niveau.

20180518_Oranjerie_049-1.jpeg

Show
Tijdens een magische 3-uur durende theatershow worden de nieuwste technieken, verbluffende vormgeving en fleurige trends gepresenteerd. De mooiste snijbloemen, creaties, vlechtwerken en tafeldecoraties worden live op het podium gepresenteerd. De toeschouwers krijgen een uniek kijkje achter de schermen, in de wereld van de florale meesterwerken. Met alle getoonde tips kan iedereen na de show direct zelf aan de slag om feestelijke en originele bloemstukken te maken voor de naderende feestdagen.

Samen sterk

Artistiek floriste en floral designer Heidi Lispet is al ruim een jaar bezig met de voorbereidingen voor de theatershow.

Ze krijgt veel steun van  vrienden en familie maar ook van Limburgse ondernemers, sponsoren en leerlingen van het Bisschoppelijk College Broekhin uit Roermond. Heidi: “Deze theatershow is voor mij een droom die eindelijk uit komt. En niet alleen een droom maar ook de inlossing van een belofte aan mijn overleden vader.Ik heb ontzettend veel zin om nu eindelijk op een Nederlands podium te staan en mijn passie voor bloemen en mijn bloemsierkunsten te kunnen vertonen.”. 

Bloempjes en bijtjes

Sociaal ondernemer Bianca Pouw van Bijenhotelkopen.nl heeft een speciaal plekje in de show. Als 1 van de hoofdsponsoren levert zij op 4 november een belangrijke bijdrage aan Heidi’s spetterende finale, want bloemen en bijtjes horen bij elkaar, zeker op een podium!

Inspiratiemarkt

De verschillende sponsoren van de theatershow presenteren zich op de gezellige inspiratiemarkt in de foyer. Er zijn tal van kraampjes te bezoeken, waar de bezoekers kunnen genieten van een hapje, drankje en alvast leuke kadootjes kunnen shoppen voor de feestdagen. De inspiratiemarkt is voor en na de theatershow te bezoeken alsmede tijdens de pauze. Na afloop van de show ontvangt elke bezoeker uiteraard een leuke goody-bag.

Tickets kopen

Tickets zijn te koop voor Euro 24,50 bij Theaterhotel De Oranjerie of via www.celebrate-life-theatershow.nl


«   »