overloon nieuws

Home » regionieuws » regionieuws van maandag 24 september

regionieuws van maandag 24 september

Gepubliceerd op 24 september 2018 om 14:39

DIEFSTAL CARAVAN Tussen zaterdag 22 sept 2018, omstreeks 17.30 en maandag 24 sept 2018, omstreeks 07.15 uur, is er een caravan weggenomen vanaf een bedrijf, gelegen aan het Keizersveld te Venray.

De caravan moet ten tijden van de diefstal geen achter verlichting hebben gevoerd, want dit was defect.

De weggenomen caravan betreft een Tabbert W28, voorzien van het Nederlandse kenteken 26-WJ-FF.

Is u iets opgevallen ? Hebt u mogelijk meer informatie over deze diefstal ? Laat het ons weten. Bel 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Zaaknummer: 2018146005

 

 

^MD/JP bron:Politie Venray-Gennep

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

Piet Pablo in nieuwe Sinterklaasfilm: OPLOO - Okke Verberk (27) uit Oploo, beter bekend als Piet Pablo, speelt dit jaar in de familiefilm Party Piet Pablo en de Gestolen Cadeaus.

GELDERLANDER.NL
 
OPLOO - Okke Verberk (27) uit Oploo, beter bekend als Piet Pablo, speelt dit jaar in de familiefilm Party Piet Pablo en de Gestolen Cadeaus.

Vredestapijt brengt mensen samen: Op het anders zo rustige kerkplein van Sambeek was het op zondag 9 september een drukte van belang. Er werd onder een aanstekelijk zonnetje enthousiast samengewerkt aan een veelkleurig mozaïek, een Tapijt voor Vrede. Als uitgangspunt voor dit tapijt was gekozen voor het logo van de Stichting Kunst van het Geloven, die vandaag een reeks exposities afsluit.

BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
Op het anders zo rustige kerkplein van Sambeek was het op zondag 9 september een drukte van belang. Er werd onder een aanstekelijk zonnetje enthousiast samengewerkt aan een veelkleurig mozaïek, een Tapijt voor Vrede. Als uitgangspunt voor dit tapijt was gekozen voor het logo van de Stichting Ku...
 

Van Duijnhoven: een afscheid van een clubicoon: Met een afscheidswedstrijd werd Chris van Duijnhoven (36) vrijdag uitgezwaaid bij Excellent. De Oploonaar gaat de boeken in als icoon van de club én van het regionale amateurvoetbal.

GELDERLANDER.NL
 
Met een afscheidswedstrijd werd Chris van Duijnhoven (36) vrijdag uitgezwaaid bij Excellent. De Oploonaar gaat de boeken in als icoon van de club én van het regionale amateurvoetbal.
 
PEELENMAASVENRAY.NL
 
Het eerste competitieduel voor Set Up/MVC'64 liep zaterdagavond uit op een klein drama. De ploeg ging met 3-1 kopje onder op bezoek bij VC Bravo. De ploeg had in de eerste en derde set weinig in te brengen. Beide sets eindigden in 25-11 voor Bravo. Alleen in de laatste set konden de bezoekers he...
 
KLIKNIEUWS.NL
 
BOXMEER | Songwriter Emil Landman staat donderdag 27 september in het eerste Muziekcafé van het jaar van De Weijer in Boxmeer.
 
KLIKNIEUWS.NL
 
BOXMEER | Na een uitgebreide verbouwing was het vrijdag 21 september tijd voor de feestelijke opening van het Leisure Centre in 't Hoogkoor in Boxmeer.
 
 
 

«   »