Home » regionieuws » regionieuws van vrijdag 28 september

regionieuws van vrijdag 28 september

Gepubliceerd op 28 september 2018 om 17:21

Grote zorgen over gezondheid van vermiste Almir Hamidovic uit Boxmeer: BOXMEER - De politie is dringend op zoek naar de 36-jarige Almir Hamidovic uit Boxmeer. Er zijn grote zorgen over zijn gezondheidstoestand. De man is vermist sinds dinsdag 25 september.

OMROEPBRABANT.NL
 
BOXMEER - De politie is dringend op zoek naar de 36-jarige Almir Hamidovic uit Boxmeer. Er zijn grote zorgen over zijn gezondheidstoestand. De man is vermist sinds dinsdag 25 september.

 

Verdachten drugslab Stevensbeek moeten samen 110.000 euro betalen: DEN BOSCH/ STEVENSBEEK - Een 34-jarige Venlonaar heeft 93.484 euro verdiend met een drugslab aan de Mullemsedijk in Stevensbeek. Dat stelde de rechtbank vrijdagmiddag in Den Bosch. Justitie mag deze 'criminele winst' daarom afpakken.

GELDERLANDER.NL
 
DEN BOSCH/ STEVENSBEEK - Een 34-jarige Venlonaar heeft 93.484 euro verdiend met een drugslab aan de Mullemsedijk in Stevensbeek. Dat stelde de rechtbank vrijdagmiddag in Den Bosch. Justitie mag deze 'criminele winst' daarom afpakken.
 
Omroep Land van Cuijk
Sint Anthonis wil met iedere boer om de tafel: SINT ANTHONIS - Alle boeren in de gemeente Sint Anthonis krijgen de komende twee jaar bezoek van ambtenaren van de gemeente. Zij willen in gesprekken duidelijkheid krijgen over de toekomstplannen en verschillende mogelijkheden in kaart brengen.
GELDERLANDER.NL
 
SINT ANTHONIS - Alle boeren in de gemeente Sint Anthonis krijgen de komende twee jaar bezoek van ambtenaren van de gemeente. Zij willen in gesprekken duidelijkheid krijgen over de toekomstplannen en verschillende mogelijkheden in kaart brengen.
 
Omroep Land van Cuijk
Nieuw seizoen start in muziekcafé De Weijer: Muziekcafé De Weijer in Boxmeer opent het seizoen op donderdag 27 september met een optreden van songwriter Emil Landman.
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
Muziekcafé De Weijer in Boxmeer opent het seizoen op donderdag 27 september met een optreden van songwriter Emil Landman.
 
KLIKNIEUWS.NL
 
STEVENSBEEK/BOXMEER | Twee of drie jaar geleden zaten de leerlingen van Metameer zelf nog in groep acht. Op 27 of 28 september stonden ze voor de klas op een basisschool ter gelegenheid van de Europese Dag van de Talen.
 
 

«   »