Home » regionieuws » Landelijke Opschoondag: Doe je mee

Landelijke Opschoondag: Doe je mee

Gepubliceerd op 12 februari 2019 om 13:45

In een schone buurt voel je je veiliger, spelen kinderen fijner en woon je prettiger! 
Help je ook mee je buurt schoon te maken?!

Samen voor schoon

Zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. In heel Nederland komen deze dag buren, verenigingen en sportclubs samen in actie voor een schonere buurt. Zo werken ze aan meer bewustzijn rondom zwerfafval. De dag draagt daarnaast bij aan meer verbondenheid en is vaak hartstikke gezellig. Daarom zet ook het Land van Cuijk en Boekel weer in op een succesvolle opschoondag.

Eén buurt, één missie

Het thema van de Landelijke Opschoondag is dit jaar ‘Eén buurt, één missie’. Zoveel mogelijk samenwerking tussen bedrijven, buurtbewoners, lokale buurtverenigingen en sportclubs is hierbij het doel. Want alleen samen maken we de Landelijke Opschoondag tot een feestelijke dag én tot een groot, schoon succes.

Opschoondagen voor scholen: 26 en 28 maart

Met de klas of de hele school meedoen aan de Landelijke Opschoondag kan ook! Hiervoor hebben we twee doordeweekse dagen geprikt. Je kunt op dinsdag 26 maart en/of op donderdag 28 maart meedoen.

Doe je mee?

Meedoen aan de Landelijke Opschoondag is heel eenvoudig. Vanaf woensdag 13 februari kan je je hier aanmelden. Je aanmelding moet uiterlijk 10 maart bij ons binnen zijn!

Je krijgt opschoonmaterialen!

Als je je hebt aangemeld, krijg je van ons veiligheidshesjes, werkhandschoenen, zwerfafvalzakken en natuurlijk afvalknijpers. 
Zo kan je veilig aan de slag!

Extra stimulans nodig?

Als vereniging krijg je een kleine vergoeding als je meedoet aan de Landelijke Opschoondag! Deze is bedoeld voor de clubkas. Doe je met 5 of meer mensen mee dan krijg je € 20,-. Ben je met 10 of meer dan krijg je € 40,-. De vergoeding wordt ná de Landelijke Opschoondag overgemaakt op de rekening van de vereniging.

Cadeautje!

Alle kinderen die meedoen, krijgen een cadeautje! Deze stoppen we bij de opschoonmaterialen in het pakket. Wat het cadeautje is, blijft voorlopig een verrassing.

Heb je nog vragen?

Vragen kan je stellen door een e-mail te sturen naar info@afvalaanbieden.nl. Bellen kan ook: 0485-338352.

 

lod e mailheader header


«   »