overloon nieuws

Home » regionieuws » Cultureel Café Sint Anthonis sluit seizoen vrolijk af

Cultureel Café Sint Anthonis sluit seizoen vrolijk af

Gepubliceerd op 17 maart 2019 om 18:20

Donderdag 28 maart a.s. is er een Cultureel Café Sint Anthonis als afsluiting van dit seizoen. In De Heksenboom aan de Bosweg belooft het een vrolijke en feestelijke afsluiting te worden met veel muziek, liederen en fraaie foto’s.  

Met vaste gasten als het Chase kwartet met hun sfeervolle jazzmuziek en columnist Harry Peppinck met een muzikale bijdrage zullen welluidende klanken voor het aanwezige publiek gebracht worden. Maar deze avond zijn er nog meer instrumentale bijdragen van de gasten.

Ton Keijzers aan piano en Jan Peels met saxofoon

interpreteren in hun bijzonder samenspel klassieke, romantische, emotionele maar ook vreugdevolle muziekwerken waar de toehoorder met weemoed naar hun vertolking kan luisteren van deze prachtige en soms bekende melodieën

Twan Twan van Asseldonk,

TwanvanAsseldonk.jpg

fotograaf en filmmaker uit Boekel toont zijn foto’s van de door de mens gecultiveerde natuur, maar ook de beelden van vergeten werkzaamheden of verlaten woongebieden van de mens die door de natuur weer spontaan overwoekerd zijn.  Hij bekijkt de natuur mede vanuit een agrarisch standpunt. Zijn vrije werk wordt openbaar gemaakt door deel te nemen aan kunstbeurzen en tentoonstellingen. Deze werken verschijnen vaak in Twans hoofd als een filmmaker, zelfs voordat het is gemaakt. Het resultaat is een afbeelding die verschillende elementen combineert om zijn verhaal te vertellen. Soms zijn het licht en de compositie zo krachtig dat bewerken niet nodig is. Op elke foto zie je echter zijn bewondering voor levende wezens en de impact die de mensheid daarop heeft.

Mia Dekkers en Gerty,

MiaDekkers.jpg

uit Overloon zullen tenslotte met humor, passie, herkenning vertellen en soms met een passend lied en eigen teksten de vertellingen ondersteunen. Voor velen zal het herkenbaar en anders wel verrassend zijn.    

Het lijkt een gezellige en sfeervolle afsluiting van het seizoen te worden en hopelijk zien we u als meelevende toeschouwer op donderdag 28 maart in De Heksenboom, Bosweg 40 te Sint Anthonis, waar u vanaf 20.00 uur van harte welkom bent. De toegangsprijs is 2,50 euro.


«   »