overloon nieuws

Home » regionieuws » steekpartij op kermis in Boxmeer

steekpartij op kermis in Boxmeer

Gepubliceerd op 2 juli 2019 om 08:51

Boxmeer - Bij een geweldsincident op de Veerstraat in Boxmeer raakten dinsdagnacht rond 1.00 uur meerdere personen gewond

Wat exact gebeurd is, wat de aanleiding was en wie er bij betrokken waren wordt onderzocht. In elk geval zijn 2 personen met steekwonden naar een ziekenhuis vervoerd.

Een derde persoon raakte lichtgewond en werd bij de huisartsenpost behandeld.Het bleef nog geruime tijd onrustig rondom het kermisterrein en we waren met meerdere eenheden aanwezig om de rust te herstellen. Vooralsnog werd niemand aan gehouden.

Als je informatie hebt die ons kan helpen duidelijk te krijgen wat er gebeurd is en wie erbij waren, laat het ons dan weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Kenmerk: 2019135930

Bron:https://nl-nl.facebook.com/PolitieBoxmeer/

lees ook Meisje in Boxmeer in gezicht en arm gestoken bij nachtelijke steekpartij

02-07-19,BOXMEER - Een van de slachtoffers van de steekpartij in de nacht van maandag op dinsdag in Boxmeer is in haar gezicht en haar arm gestoken. Dat meldt haar vader.n die nacht moesten twee 18-jarige meisjes uit Boxmeer met verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht. Na behandeling konden ze weer naar huis. Een 24-jarige man uit het dorp raakte lichtgewond en kon naar de huisartsenpost voor behandeling.Volgens de politie is vermoedelijk een vechtpartij ontstaan bij een horecagelegenheid en is die buiten verder gegaan. In het dorp is momenteel kermis en is het dus ook op doordeweekse avonden druk.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/boxmeer/meisje-in-boxmeer-in-gezicht-en-arm-gestoken-bij-nachtelijke-steekpartij~a095fcdf/ 


«   »