overloon nieuws

Home » regionieuws » Bijeenkomst “Arrangementen”

Bijeenkomst “Arrangementen”

Gepubliceerd op 18 oktober 2019 om 19:49

Platform Natuurlijk Sint Anthonis organiseert op 28 oktober a.s. de bijeenkomst “Arrangementen in de gemeente Sint Anthonis”.

Met een brede groep vertegenwoordigers uit de gemeente wil Platform Natuurlijk Sint Anthonis nadenken over hoe de Watertappunten kunnen worden gebruikt als basis voor arrangementen en korte verblijven in de gemeente. Gedacht wordt aan arrangementen in combinatie met de grote evenementen zoals bijvoorbeeld Oogstfeest Westerbeek, Open Atelier Route, Lammetjes dag, Schaapsscheerdersfeest, Pinkstertoernooi, Kunstdorp,  etc. 

Door zoveel mogelijke samenwerking van alle belanghebbenden en geïnteresseerden zoals gastenverblijf-accommodaties, verenigingen, staatsbossen, natuur, horeca, kunstkring, sport, rijwiel-fiets winkels, interessante bedrijven, en andere pareltjes in de omgeving, worden enkele arrangementen ontwikkeld om de gast/toerist uit te nodigen naar de gemeente St. Anthonis te komen. Doel is de gast zoveel mogelijk te faciliteren en te ontzorgen. Het arrangement moet boek- en bezoekbaar zijn.

Graag wordt een ieder die zich hiertoe aangetrokken voelt uitgenodigd voor deze bijeenkomst om hierover van gedachten te wisselen. Komt u ook?

Waar: Restaurant Tussen Harry en Toon, Dorpsstraat 2, 5846 AA Ledeacker

Datum: 28 oktober 2019

Inloop: 19.30u de koffie staat voor u klaar

Programma 20.00- ca. 22.30

Deelname: gratis

Graag schriftelijk aanmelden per mail op: servicebureau@natuurlijksintanthonis.nl 

https://natuurlijksintanthonis.nl/


«   »