overloon nieuws

Home » regionieuws » Informatieavond over de opleiding tot Luisterkindwerker

Informatieavond over de opleiding tot Luisterkindwerker

Gepubliceerd op 20 februari 2020 om 19:49

Venray - Op vrijdagavond 6 maart geeft Anke van Leeuwen in de schouwburg van Venray (vergaderzaal) een informatieavond over de halfjaar durende opleiding tot Luisterkindwerker. De avond start om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur. De opleiding zelf start in juni in Overloon en in oktober in Venray.

Als Luisterkindwerker maak je op zielsniveau contact met een kind of volwassene. In de energie stem je je af op een persoon door middel van zijn naam, geboortedatum en foto. Op zielsniveau ga je met de persoon in gesprek waardoor vragen verhelderd worden, praktische handvatten aan bod komen en energetische blokkades worden opgeheven. Dit energetische gesprek vertaal je op papier en zo ontstaat er een Luisterkind-afstemming die toegestuurd wordt naar de desbetreffende persoon.

Tijdens de informatieavond vertelt Anke alles over wat je kan verwachten van deze opleiding, welke mogelijkheden je hebt als Luisterkindwerker en wat het prachtige werk inhoudt.

Voor meer informatie en aanmelding kijk op de website:www.voordeliefdegeboren.nl of mail naar anke@voordeliefdegeboren.nl

Datum en tijd:

6 maart

19:00 – 20:30 uur

Schouwburg Venray, vergaderzaal.


«   »