overloon nieuws

Home » regionieuws » Help je ook mee je buurt schoon te maken?! Op de Landelijke Opschoondag

Help je ook mee je buurt schoon te maken?! Op de Landelijke Opschoondag

Gepubliceerd op 18 februari 2020 om 19:58

Op 21 maart vindt weer de jaarlijkse Nationale Opschoondag plaats. Help je ook mee je buurt schoon te maken?! 

Samen voor schoon

Ieder jaar is er een Landelijke Opschoondag. In heel Nederland komen deze dag buren, verenigingen en sportclubs samen in actie voor een schonere buurt. Zo werken ze aan meer bewustzijn rondom zwerfafval. De dag draagt daarnaast bij aan meer verbondenheid en is vaak hartstikke gezellig. Daarom zet ook het Land van Cuijk en Boekel ieder jaar weer in op een succesvolle opschoondag.

 Doe je mee?

Om de Landelijke Opschoondag een succes te laten zijn, is het belangrijk met zoveel mogelijk bedrijven, buurtbewoners, lokale buurtverenigingen en sportclubs mee te doen. 

 Je krijgt opschoonmaterialen!

 Als je je bij ons aanmeldt, krijg je van ons veiligheidshesjes, werkhandschoenen, zwerfafvalzakken en natuurlijk afvalknijpers. Zo kan je veilig aan de slag!

 Aanmelden

Je kunt je hier voor 9 maart aanmelden als: 

 Opschoondagen voor scholen

Met de klas of de hele school meedoen aan de Landelijke Opschoondag kan ook! Hiervoor hebben we twee doordeweekse dagen geprikt in de week ná de Landelijke Opschoondag. Je kunt op dinsdag en/of op donderdag meedoen.

Meld je voor 9 maart hier aan als school.

 Cadeautje!

Alle kinderen die meedoen, krijgen een cadeautje! Deze stoppen we bij de opschoonmaterialen in het pakket. Wat het cadeautje is, blijft voorlopig een verrassing.

Extra stimulans nodig?

Als vereniging krijg je een kleine vergoeding als je meedoet aan de Landelijke Opschoondag! Deze is bedoeld voor de clubkas. Doe je met 5 of meer mensen mee dan krijg je € 20,-. Ben je met 10 of meer dan krijg je € 40,-. De vergoeding wordt ná de Landelijke Opschoondag overgemaakt op de rekening van de vereniging.

Meld je voor 9 maart hier als vereniging aan.

 Voor meer informatie

Bekijk onze website: www.afvalaanbieden.nl
Download onze AfvalApp: www.deafvalapp.nl
Stuur ons een e-mail: info@afvalaanbieden.nl
meer info op bron:https://www.afvalaanbieden.nl/nieuws/906-landelijke-opschoondag-21-maart


«   »