overloon nieuws

Home » regionieuws » Komend weekend kermis in Beugen en Maashees

Komend weekend kermis in Beugen en Maashees

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 20:20

In de gemeente Boxmeer worden komend weekend de eerste kermissen gehouden nu de coronamaatregelen vanaf 1 juli worden versoepeld. Deze zijn in Maashees en Beugen.

Wethouder kermis Willy Hendriks-van Haren: “We hebben meteen gezegd dat als de inwoners het door willen laten gaan, wij als gemeente alles in het werk zullen stellen om dat voor elkaar te krijgen. En dat doen we dus ook. En als je dan ziet dat vrijwilligers van de kermis in Beugen zelfs vrij nemen van hun werk om het allemaal voor vrijdag nog voor elkaar te krijgen, dan weten we nóg beter waar we het voor doen”.

Ook Overloon, Vierlingsbeek en Oeffelt hebben aangegeven de kermis dit jaar te willen vieren. De kermis in het dorp Boxmeer die afgelopen weekend zou plaatsvinden, wordt helaas definitief niet verplaatst naar een andere datum. Dit omdat het onder andere niet haalbaar is wat de beschikbaarheid van attracties betreft.

lees ook  Ideeën voor de Lónse kermis gezocht

OVERLOON-Tja wat is daarop het antwoord? Niemand weet het op dit moment. Iedere keer versoepelen de regels wat meer, maar het is lastig organiseren als je niet vooruit kunt kijken. De gemeente heeft aangegeven dat de kermissen in onze gemeente niet doorgaan. Maar… wij willen wel íets doen. Wat dan? lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/460173_ideeen-voor-de-lonse-kermis-gezocht


«   »