overloon nieuws

Home » regionieuws » Beleef ‘t buitenleven

Beleef ‘t buitenleven

Gepubliceerd op 14 augustus 2020 om 12:03

Inspiratie voor een heerlijke vakantie op het platteland

Vekabo wil graag weten waar jij inspiratie zoekt voor je vakantie in het groen en hoe je deze boekt. Met deze informatie kunnen we ons aanbod van plattelandcampings en -accommodaties beter vindbaar maken. Doe mee met onze korte, anonieme enquête en maak kans op een vakantiecheque ter waarde van 200 Euro!Vul de enquête direct in. Invullen kan tot zondag 23 augustus.
 
LOGEREN BIJ HET BOS
Ontluikend groen in de lente, stil en koel in de zomer, dwarrelend oranje in de herfst en magisch wit in de winter: beleef de jaargetijden volop met een mooie wandeling of fietstocht in 't bos. Een groot deel van de Vekabo campings en accommodaties zijn gelegen aan een bos. Ontdek ons aanbod en beleef 't buitenleven!
 
ZEELAND - GROENER DAN JE DENKT
Bij Zeeland denk je al snel aan zon, weidse uitzichten, brede stranden en gezellige badplaatsen. Wat minder bekend, maar zeker net zo mooi zijn de prachtige groene natuurgebieden. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet. Ga erop uit en ontdek de groene kant van de Zeeuwse eilanden. Lees meer
 
GRATIS NATUUROPDRACHTEN
Een vlindermobiel, klankenvanger, smaakwater of geurpapier. Enkele voorbeelden van de meer dan 100 gratis natuuropdrachten die te vinden zijn op de website van Natuurwijs. Ga samen met je kinderen aan de slag en proef, ruik, kijk en ontdek hoe veelzijdig de natuur is.
 
VEILIG OP VAKANTIE IN HET GROEN
Het corona virus heeft er ook voor gezorgd dat een vakantie er anders uit ziet dan normaal. De Vekabo campings en accommodaties bieden veel ruimte én hebben maatregelen genomen voor een veilige vakantie. Vlogger Leoni Goudkil laat in deze video zien hoe het geregeld is bij Vekabo camping Polderflorain Alphen aan den Rijn. Overtuigd? Bekijk al het Vekabo aanbod.
 
ANWB GASTVRIJ
Nederland heeft schitterende landschappen die uitnodigen om er op uit te gaan. Onderweg wil je dan natuurlijk graag even pauzeren. Voor koffie met gebak of een lekkere lunch, om je waterflesje bij te vullen en om de accu van je e-bike op te laden. Bij ANWB Gastvrijpunten kan dit allemaal. Meer informatie
 
NIEUWE VEKABO ACCOMMODATIES
De afgelopen maanden is het aanbod van Vekabo accommodaties uitgebreid met een aantal prachtige nieuwe locaties. Waaronder sfeervolle kleine campings in Friesland, Limburg en Gelderland, groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Noord-Holland en Utrecht en B&B's in Noord-Brabant, Gelderland en Noord-Holland.
Bekijk het nieuwe aanbod
 
VOLG VEKABO
OP INSTAGRAM

Volg jij Vekabo nog niet op Instagram? Doe dat dan nu voor de mooiste kleine campings, B&B’s, vakantiehuizen en groepsaccommodaties op het platteland! Vekabo op Instagram

zie ook Toeristeninformatie van overloon op https://www.overloonnieuws.nl/toeristeninformatie


«   »