overloon nieuws

Boerderijverlichting- en puzzeltocht – Land van Cuijk

Gepubliceerd op 9 december 2020 om 20:20

Helaas hebben wij de autopuzzeltocht van vrijdag 18 en zaterdag 19 december moeten annuleren. Ondanks de coronaproof activiteit zijn verkeersbewegingen niet wenselijk in deze coronatijd en hebben gemeentes het eerdere akkoord ingetrokken. Wel gaat de puzzeltocht online door. Wij hopen dat u dit kunt vermelden in uw uitgave en een sfeerimpressie van het verlichte Land van Cuijk kunt maken voor uw media.De 250 aangemelde deelnemers ontvangen via mail de annulering.

Met vriendelijke groeten namens ZLTO Land van Cuijk en Land van Cuijk Boert Bewust

 

Boeren en tuinders in het Land van Cuijk verlichten hun boerderijen in de donkere dagen voor kerst.18 en 19 december 2020.Burgers en buitenlui zijn van harte welkom om een (auto)route langs de verlichte boerderij te rijden.

In aanloop naar de kerstdagen, in dit roerige jaar, zoeken we allemaal naar verbinding. We hebben allemaal behoefte aan contact met onze naasten, ook nu dat even niet (fysiek) kan. Om toch met een warm gevoel de kerstdagen in te gaan ‘Pakken Boeren en Tuinders uit met Kerst’. Burgers en buitenlui kunnen genieten van een uitstapje op het in kerstsferen verlichte platteland. Vanuit de eigen auto genieten van het uitzicht en de boerderijen, en zoekend naar de verlichte letters. De letters vormen een zin. De origineelste slagzinnen krijgen een leuke prijs.

Na aanmelding ontvangt u t.z.t. per e-mail de routekaart. Deelname aan deze activiteit is gratis.

Coronamaatregelen
Wij houden ons aan de regels van het RIVM en gaan ervan uit dat onze deelnemers dit ook doen. Deelnemers dienen in de auto te blijven gedurende de hele rit. Vrijwilligers houden te allen tijde 1,5 meter afstand. Van tevoren aanmelden is nodig om eventuele opstoppingen te voorkomen. Let op: deelname is geheel op eigen risico.

Vragen?

Neem contact op via: info@landvancuijkboertbewust.nl

meer informatie vindt u op https://boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl/


«   »