overloon nieuws

Thank You For The Music

Gepubliceerd op 21 september 2021 om 19:15

Eindejaarsconcert afgelast!

Door de huidige ontwikkeling van de coronapandemie en daaraan verbonden beperkingen heeft het bestuur van het Venrays Mannenkoor besloten alle geplande activiteiten voor de rest van dit jaar te schrappen. Wellicht wordt een uitzondering gemaakt voor de H. Mis op Eerste kerstdag .

Dit betekent ook dat het Eindejaarsconcert 2021, “Thank You For The Music” waarin afscheid genomen zou worden van dirigent Anton Kropivšek jammer genoeg niet doorgaat.

Diegenen die via het VMK kaarten voor dit concert hebben besteld hebben intussen al bericht gehad over de verdere afwikkeling.
Bezoekers die via de schouwburg kaarten voor fit concert hebben besteld worden verzocht contact op te nemen met Schouwburg Venray.

 “Thank You For The Music”, wordt nu gepland voor het voorjaar van 2022. De juiste datum zal later worden bepaald, natuurlijk ook weer met het oog op de ontwikkelingen rondom corona rond die tijd.
Zodra de juiste datum voor het concert in het voorjaar bekend is kan men weer kaarten bestellen via de website van het Venrays Mannenkoor, www.venraysmannenkoor.nl of bij de Schouwburg in Venray.

Het bestuur van het Venrays Mannenkoor betreurt het dat het traditionele Eindejaarsconcert en het optreden met Harmonie St. Catharina niet door kunnen gaan maar hoopt op begrip van het publiek en verwelkomt u graag weer in het voorjaar. Ook voor het concert met St. Catharina zal naar een alternatief worden gezocht.

Verdere ontwikkelingen rondom de activiteiten van het VMK kunt u volgen via de website van het koor en de lokale media.

Eindelijk is het dan weer zo ver! We mogen weer zingen en dat betekent ook dat er weer een Eindejaarsconcert aankomt! Op zaterdag 18 december 2021 met de titel: “Thank You For The Music”.

Dit jaar staat het concert mede in het teken van het naderende afscheid van onze dirigent Anton Kropivšek die het koor per 1 januari 2022 gaat verlaten.

Daarnaast natuurlijk een concert zoals we dat gewend zijn.

Voor de pauze “wereldlijke” muziek en na de pauze een programma om het publiek weer in Kerststemming brengen.

Een concert met medewerking van een combo onder leiding van Jop Janssen en de solisten Davinia van der Zee, Geert Pelzer en Don Mulders

Vanaf nu kunt u weer kaarten bestellen voor dit concert.

U kunt kaarten bestellen via de volgende link:

https://www.venraysmannenkoor.nl/kaarten-bestellen

Kaarten voor dit concert kosten € 25,00 per stuk (inclusief garderobe en 1 consumptie!).

Schouwburg Venray zal ook voor deze voorstelling het dan geldende COVID-gerelateerde toegangsbeleid hanteren.

 

https://www.venraysmannenkoor.nl/

 

https://www.facebook.com/venraysmannenkoor

 

https://twitter.com/vmktwit

 

https://www.youtube.com/user/venraysmannenkoor 


«   »