Meld je aan voor NLdoet

Gepubliceerd op 21 januari 2022 om 20:11

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Meedoen

 

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan vanaf 8 november 2021 aan op deze website en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek en leuke activiteit op de website en meld je aan. Meer informatie vindt u op https://www.nldoet.nl/ 

Met je aan voor de volgende kussen hier onder 

g-34.jpg

Ouderen samen brengen, hernieuwde ontmoetingen

de Zonnegroet Overloon Holthees Smakt organiseert vrijdag 11 en zaterdag 12 maart van 11 tot 15.30u een spelletjes dag met lunch voor alle ouderen uit onze gemeenschap. Omdat we niet weten hoe Corona zich dan gedraagt hebben wij gekozen voor 2 dagen.

Zaterdag 12-03-2022, 11:00 - 15:30 Stevensbeekseweg, Overloon

Bekijk activiteitMeld je aan

 

Sociale werkplaats legt bijvriendelijke tuin aan

Bij ons nieuwe pand gaan wij een bijvriendelijke tuin aanleggen. Hiermee kunnen wij het grijze bedrijventerrein (een klein beetje) vergroenen en bijvriendelijk inrichten.

Vrijdag 11-03-2022, 10:00 - 16:00 de Oude Molen, Overloon

Bekijk activiteitMeld je aan

 

Inrichten nieuwe opslagruimte

Sinds enkele maanden hebben we een nieuwe ruimte voor onze spullen. Deze moet worden opgeknapt en ingericht worden.

Vrijdag 11-03-2022, 09:30 - 13:00
Rieterdreef, Overloon
2 km