Dikke rookpluimen loods van een recyclingbedrijf

Gepubliceerd op 20 mei 2022 om 21:10

Bij een recyclingbedrijf in Venray is vrijdagavond een grote brand uitgebroken.

De hulpdiensten werden even voor acht uur gealarmeerd over de brand die is ontstaan in een loods van het bedrijf aan de Metaalweg.

Hoogwerker

De brandweer is met meerdere voertuigen uitgerukt om het vuur te bestrijden. Er is onder andere een hoogwerker ingezet. Ook wordt extra bluswater aangevoerd. Vanwege de enorme rookontwikkeling heeft de brandweer opgeschaald naar ‘zeer grote brand

                               dikkerookpluimenloodsvaneenrecyclingbedrijf20-5-2022--3.jpg

Uit voorzorg zijn de afrit Venray Noord en Venray Zuid op de snelweg A73 voor het verkeer afgesloten. Ter plaatse geldt vrijdagavond ook tijdelijk een snelheidsbeperking van 50 km/per uur. Lees meer op bron:https://www.limburger.nl/cnt/dmf20220520_96573111

Metaalweg Venray. Zeer grote brand in een loods van een recyclingbedrijf. De brandweer is met meerdere voertuigen onderweg. Geef de hulpdiensten de ruimte! Heeft u last van de rook, blijf uit de rook en sluit ramen en deuren. 

Brand bij recyclingbedrijf in Venray geblust

De grote brand bij een recyclingbedrijf in Venray is geblust. Rond vijf uur zaterdagochtend vertrok de brandweer van het terrein aan de metaalweg. Eerder was het brandende materiaal uit een 2500 vierkante meter grote loods met shovels naar buiten gehaald en daar afgeblust.De brand brak vrijdagavond rond kwart voor acht uit. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Niemand raakte gewond, zei een woordvoerder van de brandweer zaterdag.

Lees ook: Grote brand bij recyclingbedrijf in Venray, inhoud van het bedrijf wordt buiten geblust.

Lees meer op bron:https://www.limburger.nl/cnt/dmf20220521_92716478