overloon nieuws

Gypsy-Jazz Festval

Gepubliceerd op 4 augustus 2022 om 14:30

Na lange tijd kan dit jaar de 3e editie in de reeks van de zomerconcerten plaatsvinden. Zeer van harte, mede namens het Jan Janssen Trio en Celebrity Hot Tub Party,  nodigen wij u uit op 21 augustus voor het Gypsy-Jazz festival 2022.

Celebrity Hot Tub Party

Met muzikale alleskunner en frontman Felix Frehe, geboren en getogen in Stevensbeek, en gezicht van de Celebrity Hot Tub Party en relax in de zon!

celebrityhottub1-1.jpg celebrityhottub2-2.jpg

 

Stap samen met deze meer dan fantastische 4-mans formatie in een heet, borrelend bad van jazz en gipsy en u wordt meegenomen naar de 30/40's. In de traditionele line-up van contrabas, drums, accordeon en gitaar zullen de jongens van CHTP u vermaken met toegankelijke, dansbare muziek van over de hele wereld. 

De meeslepende ritmes zullen u ongetwijfeld verleiden mee te deinen en te dansen op de aanstekelijke ritmes. 

 

Jan Janssen en Kind of Blue

Een aantal malen was Jan solo te gast in het Cultureel Café en weet hij gasten met zijn spectaculaire gitaarspel tot tranen toe in vervoering te brengen.

Hij maakt deel uit van diverse formaties en samen met andere professionals met Kind of Blue van alle markten thuis. Gipsyjazz, Blues, Rock, Funk, Latin en Spaans getinte stukken wisselen elkaar af met eigen werk en Jazz standards om te luisteren of mee te swingen. 

janjanssen2-1.jpg

 

De Kunstkring staat samen met de plaatselijke horeca garant voor een enerverende middag met veel gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes. Kortom het belooft een geweldig spektakel te worden.

 

Waar moet u zijn?

In de tuin, gelegen aan de Bosweg 28, Sint-Anthonis.

 

Wanneer?

Zondag 21 augustus a.s. en begint om 14.00 uur. Inloop vanaf 13.00u.

Entree: € 10,00 p.p. (Contant te betalen, ook voor munten voor eventueel consumptiegebruik).

 

- Vergeet niet een stoel, een kruk, dekentje of kussen mee te nemen. Aan het einde van de toegangsweg is aan de rechterzijde een ruime parkeerplaats. 

- Mochten de weersomstandigheden zodanig zijn dat deze uitvoering buiten niet mogelijk is, dan wordt deze gecancelled. Raadpleeg hiervoor onderstaande website.

 

Meer informatie: www.kunstkring.com 


«   »