Home » Agenda » (F)Linke Soep in Openluchttheater

(F)Linke Soep in Openluchttheater

Gepubliceerd op 21 juni 2018 om 20:11

Overloon - Op woensdag 18 juli speelt Boomgaard Theaterproducties de interactieve muzikale theatervoorstelling (F)Linke soep in het Openluchttheater Overloon. Plastic, maar dan niet zo ‘fantastic…’ Ga mee op reis en beleef samen met kapitein Moore, een rappend lantaarnvisje, een verstrikt zeepaardje en veel, heel veel plastic, spetterende avonturen!

Er gaat iets behoorlijk mis en dat heeft grote gevolgen voor het milieu. Kapitein Moore wil het probleem in kaart brengen… hij probeert samen met de dieren de juiste koers te varen richting de drijvende vuilnisbelt! Kunnen de kinderen helpen de ‘Plastic Soep’ op te lepelen? En waar moet dat heen? Het is tijd om nu in actie te komen! Alle zeilen bij! Een dynamisch, stoer, swingend, spannend en groots verhaal over een probleem dat 34 keer groter is dan Nederland! De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Boomgaard Theaterproducties speelde vorig seizoen in het Openluchttheater ‘Peter en de Wolf’.

Kaarten en meer informatie

(F)Linke Soep vindt plaats op woensdag 18 juli  om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 7,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor leuke acties en het laatste nieuws.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.