overloon nieuws

Home » Agenda » Raaymeppers MIX badmintontoernooi

Raaymeppers MIX badmintontoernooi

Gepubliceerd op 21 december 2018 om 13:19

Overloon-Badminton Club de Raaymepper organiseert op zondag 20 januari 2019 van 09:30 tot 14:00 uur een MIX badmintontoernooi het toernooi vinden plaats in Sporthal Raayhal in overloon.

 Het inschrijfgeld van € 7,50 p.p. schrijf in voor zondag 12 januari 2019 contant betaald op de wedstrijddag aan de inschrijftafel in de entreehal van de Raayhal. Wil je met meerdere teams deelnemen, vul dan nogmaals dit formulier in. We kunnen helaas niet garanderen dat alle teams kunnen deelnemen; dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Het toernooi start om 09.30 uur. Graag 15 minuten voor aanvang melden. Locatie: Sporthal Raayhal - Raaijweg 15 - 5825 AL - Overloon

Zondag 20 januari 2019

Van 9.30 uur tot 14.00 uur in de Raayhal in Overloon

 Teams

Raaymeppers badmintontoernooi is een mix toernooi.

Een team bestaat uit twee spelers, te weten een dame en een heer.

Een team mag bestaan uit badmintonspelers die lid zijn van een club, maar ook uit recreantspelers zoals vrienden en familie.

Jeugdspelers vanaf 16 jaar.

Voor een team bestaande uit spelers afkomstig van uit een badmintoncompetitie, geldt dat zij geen hoger speelniveau dan Poule C / X- Y klasse mogen hebben.

Het is mogelijk om met meerdere teams in te schrijven.

Wie het eerst komt wie het eerst maalt; dus schrijf snel in.

Aanvang

De wedstrijden starten om 9.30 uur. Graag uiterlijk 15 minuten vóór aanvang van de wedstrijden aanwezig zijn én melden bij de wedstrijdleiding in de kantine.

 

Toernooiverloop

De wedstrijden worden gespeeld in 2 sets met een maximaal tijdsduur van 20 minuten. Dit is afhankelijk van het aantal teams dat inschrijft, bij een groot aantal inschrijvingen kan dit worden aangepast.

 We zien jullie graag op zondag 20 januari 2019.

De toernooiorganisatie, Peer, Maria en Joop

Badmintonvereniging ‘De Raaymeppers’

Kijk voor meer informatie op de website van de badmintonvereniging De Raaymeppers www.raaymeppers.nl of op www.raaijhal.nl

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je deze per e-mail stellen info@raaymeppers.nl


«   »