overloon nieuws

Home » Agenda » liedjesmiddag

liedjesmiddag

Gepubliceerd op 17 mei 2020 om 10:25

Ondanks de bijzondere tijden waar we nu allemaal in zitten, gaan we er wel vanuit dat op zondag 3 januari 2021 de 45ste liedjesmiddag zal plaatsvinden! We hebben daarom met de commissie alweer een start gemaakt met de organisatie van één van de leukste evenementen van de Overloonse carnaval.

Zouden er eigenlijk nog Overloners zijn die nog nooit op de Liedjesmiddag zijn geweest? Het is bijna onmogelijk nu we dit evenement al voor de 45e keer gaan organiseren. Hier wil je dus bij zijn, en het is nóg leuker als je zelf meedoet! Zie jij jezelf ook schitteren op het podium in de Pit tijdens de liedjesmiddag? Begeleid door een live band en de zaal op z’n kop? Dan is het tijd voor de eerste voorbereidingen om dat waar te maken! Na het succes met de opzet van afgelopen jaren, gaan we ook nu weer voor een spectaculaire Liedjesmiddag, waarvoor we op zoek zijn naar enthousiaste zangers of zangeressen.Natuurlijk mag je met een groepje meedoen, maar we zouden het ook heel leuk vinden om dit jaar duo’s en solisten op ons podium te verwelkomen. Natuurlijk hoef je het niet alleen te doen. We helpen je graag met het uitzoeken van het liedje en het verdere traject. Lijkt het je wat of wil je meer informatie neem dan contact op met een van de onderstaande personen. Geef je nu op, dit kan tot 1 juni a.s. Aarzel niet te lang en grijp je kans!

 

Aanmelden voor de liedjesmiddag 2021 en meer informatie:

Pascal Arts, tel.: 06-23197074 of via email: pascalarts@ziggo.nl

Freek Arts, tel.: 06-48463348 of via email: freekarts75@gmail.com

Commissie Liedjesmiddag

 

We zien iedereen dan graag weer om 11 over 2 in de Kultuurbunker. De Raod van Elf zal hun titel hier dan uiteraard komen verdedigen.meer informatie kijk dan op de site van de Huibuuke. www.huibuuke.nl of op facebook https://www.facebook.com/huibuukehttps://www.fanfarevriendenkring.nl/

 

Liedjesmiddag 2020 klik hier voor de foto's


«   »