Home » Agenda

Heeft u agenda items,laat het dan aan mijn weten via contact info@overloonnieuws.nl zodat ik die kan plaatsen. Het mooiste is om 1 of meerdere foto’s bij het artikel te plaatsen, maar dit is niet beslist noodzakelijk. We zien graag jouw leuke bericht tegemoet!  een website over overloon En Omgeving 
met het doel zoveel mogelijk boeiende informatie te bieden aan inwoners van overloon En Omgeving 

Scroll hier naar beneden voor de laatste updates en Klik op de link hieronder

Evenementen vormen helaas een risico op te snelle en te brede verspreiding van het virus. Het huidige verbod op evenementen met vergunnings- en meldplicht wordt verlengd tot 1 september.

Cabaretier Mark van de Veerdonk komt in de Pit

De voorstelling, KaasKleum, van Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!? Van de Veerdonk: “Nee, op weg naar een beter leven zijn we behoorlijk de weg kwijt geraakt!”

Lees meer »

Logeko huldigt jubilarissen

LOGEKO verzorgd op 8 oktober 10:30 uur de H.Mis in de parochiekerk in Overloon voor de overleden leden van LOGEKO.Aansluitend is er een concert in DE Pit t.g.v. het 50 jaar jubileumvan ons koorlid Koos van der Hoff.Aan dit concert wordt medewerking verleend door het Boxmeers Vocaal Ensemble .Entree is gratis.bron:http://logeko.nl/

Lees meer »

Werelddansen in Overloon

Op Zaterdag 4 november 2017 organiseert de SWOGB (stichting welzijn ouderen gemeente Boxmeer) in samenwerking met de SWOC (stichting welzijn ouderen Cuijk) een dansdag in de Pit te Overloon.

Lees meer »