dubbelconcert Paul Vens & Herman Verheijen en Els Denessen

Gepubliceerd op 22 december 2022 om 18:55

Op zondag 29 Januari 2023 presenteren Paul Vens & Herman Verheijen een Liederen en Klankschalenconcert in ’t Helder in Overloon. Tijdens dit concert zal ook Els Denissen voor u optreden met prachtige Keltische ballades en harpspel. Ook zal zij enkele eigen nummers te gehore brengen.

Pauls nieuwste opname betreft een lied over Jeanne d’Arc, dat vorige maand  een 1e plaats in de multiculturele site Ethnocloud kreeg.En, er is net een video klaar van dit lied, die te vinden is op YouTube “The Heart of Joan of Arc”

paulhkevelaer014kopiejpg.jpg

Het lied zal zeker ook gespeeld worden in t Helder!

Onlangs heeft Paul Vens met Herman Verheijen  een nieuw album uitgebracht, online deze keer: Ode to Arthur van Schendel-Concert. Daarover zegt Paul: "De verhalenverteller Arthur van Schendel (1874-1947) is vaker stilletjes aanwezig geweest in mijn werk als componist/schrijver. Hij is een erg inspirerende verteller. In zijn vroegere werk ziet hij de dingen van de aarde, de droom, de fantasie & spiritualiteit als een vanzelfsprekend geheel, waarin geen plaats is voor oordelen."

 

Paul maakt schilderijen, schrijft boeken en maakt radioprogramma’s die op YouTube te beluisteren zijn. Op de website van Paul kun je lezen over zijn werk, je kunt zijn schilderijen bekijken, en zijn muziek beluisteren en bestellen via www.paulvens.com.

 

Vanuit het spelen en zingen in enkele folk bands kwam Els Denessen in contact met de Keltische muziek en de harp.

thumbnail_fotoelskasteelhorn5-1.jpg

Dat was liefde op het eerste gezicht. Voor haar was muziek maken altijd al leuk, maar door de Keltische muziek kreeg het muziek maken een extra dimensie. Tijdens het optreden speelt en zingt ze voornamelijk Keltische ballades. Deze worden af en toe afgewisseld door eigen nummers en nummers die haar persoonlijk raken.  In Reuver heeft ze een eigen praktijk voor muziek/klank en ontspanningstherapie. Hier werkt ze met verschillende doelgroepen en ook op verschillende locaties. Verder woont ze samen met haar partner, heeft twee dochters en twee kleinkinderen.

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, 5825CE Overloon (www.helder-overloon.com).

Datum: zondag 29 januari van 15.00 tot ca. 17.00 uur. Entree € 20,00 inclusief koffie/thee.

Aanmelden graag via Ontmoetingspunt ’t Helder, email t-helder@ziggo.nl of

tel. 0478-641404 / 06-27007511.

Fotograaf Els Denessen www.tpfoto.nl, fotograaf Paul Vens en Herman Verheijen