weekoverzicht

Gepubliceerd op 1 januari 2023 om 13:32

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

rustige jaarwisseling

1 jan. 2023 15:52

De jaarwisseling in Overloon is volgens eerste berichten rustig verlopen zonder incidenten. In het buitengebied van Overloon vond op Oudejaarsdag carbidschieten plaats.

Lees meer »

 

Oekraïners vieren Oekraïens kerstfeest in Overloon

1 jan. 2023 10:15

OVERLOON | Voor de vele Oekraïense vluchtelingen in de regio is het weekend van 6 en 7 januari 2023 belangrijk.

Lees meer »

 

Gelukkig nieuwjaar

31 dec. 2022

overloonnieuws wens iedereen een spetterend 2023. Dat al je goede voornemens mogen uitkomen Bedankt voor uw vertrouwen in 2022 en graag tot nieuws in 2023.

Lees meer »

 

Carbidschieten Helden van Loon

31 dec. 2022

Overloon Het is alweer de laatste dag van 2022: dat betekent dat Nederland weer knallend het jaar uitgaat

Lees meer »

 

Handen af van onze hulpverleners

31 dec. 2022

De hulpverleners roepen dan ook mensen op om hulpverleners met rust te laten, zodat zij hun werk veilig kunnen doen.

Lees meer »

 

Verlichte boerderijen route Venray

30 dec. 2022

Boeren en tuinders in de gemeente Venray zetten hun bedrijven in de donkere dagen voor Kerst enkele avonden in de spotlights. Op 28-29-30 december kunnen belangstellenden met de auto tussen 18:00 en 20:00 uur vanuit twee startpunten de route rijden langs de prachtig verlichte boerderijen. Onderweg zijn er enkele stopplaatsen waar deelnemers getrakteerd worden op koffie, thee en chocomel. Deelname is geheel gratis.

Lees meer »

 

Willeke Boom erelid van het Sint Theobaldusgilde

29 dec. 2022

Het bestuur en leden van het Sint Theobaldusgilde Overloon hebben benoemd, Willeke Boom tot Ere-lid van het Sint Theobaldusgilde.

Lees meer »

 

Verlichte boerderijentocht Land van Cuijk

29 dec. 2022

In de donkerste tijd van het jaar zorgen boeren voor licht. Ook dit jaar pakken boeren en tuinders weer uit met kerst met een verlichte boerderijen- en puzzeltocht op woensdag 28 december tussen 16 en 23 uur in het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Bomen verplant

28 dec. 2022

Op verschillende plaatsen in het Land van Cuijk zijn afgelopen week bomen verplant. Daar moest een andere plek voor worden gezocht, omdat de bomen op de oorspronkelijke plaats bijvoorbeeld te dicht bij andere bomen of gebouwen stonden en niet konden uitgroeien. Of omdat ze op een terrein stonden, waar ze (tijdelijk) weg moesten omdat er bijvoorbeeld nieuwe huizen worden gebouwd.

Lees meer »

 

Stilte dag

27 dec. 2022

Kom tot stilstand. Op deze dag druk je de pauzeknop in. Vertraag je, totdat je volledig tot stilstand komt in de stilte. Onderzoek je nieuwsgierig wat er in jou leeft. Mag alles er zijn van onrust tot overgave, van frustratie tot vreugde, van dankbaarheid tot verlangen.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

27 dec. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Helmplicht voor de snorfiets en scooter

27 dec. 2022

De laatste dagen voor het rijden zonder de verplichte helm op de snorfiets gaan in. Vanaf 1 januari is het dragen van een helm verplicht voor tweewielers met een blauw kenteken. De politie handhaaft op het niet dragen van de helm.

Lees meer »

 

Sluiting gemeentehuis Boxmeer

27 dec. 2022

Het gemeentehuis in Boxmeer gaat eerder dicht dan gepland. Om energie te besparen sluiten we het gemeentehuis al op 1 januari in plaats van 1 april 2023.

Lees meer »

 

overloon nieuws jaaroverzicht

27 dec. 2022

December is de maand van jaaroverzichten. Wat was het meest opvallende nieuws van 2022 van overloon nieuws

Lees meer »

 

laatste optreden dj Ricky Corony

26 dec. 2022

Met een uitverkochte feesttent bij 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐦 𝐁𝐨𝐬 vierde dj Ricky Corony 𝐙𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟒 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟐 zijn laatste optreden.Het optreden valt niet meer te combineren met de andere ambities.

Lees meer »