overloon nieuws

Engelenmiddag en -avond

Gepubliceerd op 22 april 2023 om 10:06

Al vele zeer bijzondere engelenmiddagen en -avonden zijn in de afgelopen jaren gehouden. Hoe mooi kan het zijn om een boodschap van jouw engel te ontvangen.

Engelen zijn er in verschillende vormen zoals aartsengelen, bijv. Michael of Rafael en beschermengelen. Dit kan een bekende overleden persoon zijn maar ook een onbekende. Iedereen krijgt met zijn geboorte een beschermengel toegewezen die je helpt en ondersteunt op jouw levenspad. Vanavond mag je kennismaken met de engel die jou iets wil geven, dit mag een boodschap zijn maar ook een cadeautje of een tekening etc. Deze helpers staan vanavond tot uw beschikking. U mag deze avond een foto van uw dierbare meebrengen.

De boodschap die je mag ontvangen komt van een engel of wellicht van een overleden persoon. Je krijgt letterlijk je eigen engel aangeboden.

Iedereen komt op deze middag en avond aan de beurt.

 

Kijk ook eens op www.mariellebeks.nl.

fotomariellebeks-20.jpg

Engelen zijn er voor iedereen, dus ook voor jou!

 

Data: maandag 22 mei 13.30 uur en donderdag 25 mei 19.30 uur. De kosten bedragen € 22,50. Graag contant betalen, er is geen pinmogelijkheid. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. Aanmelden graag vooraf via Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511 of via email t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com. Het aantal aanmeldingen is helaas beperkt.


«   »