The Magical World of Circus

Gepubliceerd op 8 mei 2023 om 10:13

Sandor Donnerts Magical World of Circus komt naar Overloon. Op het Gildeterrein in Overloon zal op dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei weer een compleet vernieuwd programma gepresenteerd worden met internationale artiesten.

Clown Marco Mariani zal met zijn doldwaze grappen als rode draad door het programma lopen. Miss Stefania zorgt met voetantipode en met haar luchtacrobatiek voor adembenemende momenten. Kevin Briers uit België zal ook zijn humoristische bijdrage doen en zal u versteld laten staan wat er met een ballon allemaal kan gebeuren! Een topper is zeker de papagaaienact die gepresenteerd wordt door Elisa Cussadiè. Deze act won afgelopen januari op het Circusfestival in Monte Carlo een bronzen clown. Ezra Veldman komt van Nederlandse bodem en is een dynamisch diabolojongleur. Het twee uur durende programma wordt gepresenteerd door Robert Ronday.

Met PLUS Verbeeten extra voordelig naar dit circus?
Tegen inlevering van twee volle PLUSpunten spaarkaarten ontvangt de klant met de unieke code op de voucher een entreebewijs ter waarde van €20,00. Hiervoor heeft men dan in totaal €8,00 aan PLUSpunten betaald. Een voordeel van 60% dus! De tickets zijn met de genoemde vouchercode te bestellen via www.ticketview.nl

De voorstellingen vinden plaats op dinsdag 16 mei om 16:00 én woensdag 17 mei om 15:00.
Voor meer info en tickets zie www.magicalworldofcircus.com 

tickets dinsdag 16 mei om 16:00 én woensdag 17 mei om 15:00.op  https://www.ticketview.nl/shop/donnertentertainment

 

Win vrijkaarten voor de The Magical World of Circus in Overloon

The Magical World of Circus stelt 5 x 2 vrijkaarten beschikbaar voor de lezers van Overloonnieuws voor de voorstelling van dinsdag  16 mei om 16:00 uur

Kaarten winnen voor de The Magical World of Circus in Overloon op dinsdag 16 mei 16:00 uur Laat het weten via info@overloonnieuws.nl  De eerste 5 inzenders ontvangen twee vrijkaarten.

Actie loopt tot zondag 14  mei om 12.00 uur. deze actie is gesloten

Ben jij een van de gelukkigen dan krijg je op zondag 14 mei een mail waarmee je je kaarten op kan halen bij de circuskassa.