open repetitie

Gepubliceerd op 18 mei 2023 om 10:17

Onder leiding van onze nieuwe dirigent Marco Mariën heeft Oker inmiddels een drietal concerten achter de rug, zowel met Kerst als tijdens het Sing Challenge Festival in de Schatberg te Sevenum. Nummers als This is what it feels like, Soldier on, Can’t stop the feeling en This is me kwamen voorbij. Maar ook Shallow en het Duitse nummer Laut sein zaten in het repertoire.

En... wij gaan door! Want op 8 juli a.s. is er een om 20.00 uur zomerconcert gepland samen met Fanfare Vriendenkring. Dit concert wordt gehouden voor de Theobalduskerk op het plein. Ook hiervoor zitten weer nummers in de grondverf en wordt druk gerepeteerd! Later meer hierover!

Verder ... zijn er gesprekken gaande met onze vaste regisseur Roel Verheggen om weer een mooie, kleinere, productie neer te zetten. Daarmee zal rond september worden gestart.

MANNEN – DIT IS JE KANS!!! Op 5 september houden wij weer een open repetitie! Wij zijn supertrots op de mannen die wij hebben, maar het mogen er een aantal meer zijn!!! Zingen onder de douche is leuk, blijven doen natuurlijk! Maar waarom niet eens een paar proefrepetities meedraaien? Neem contact op met het bestuur, met één van de leden of via het contactformulier op de website. Uiteraard zijn op deze open repetitieavond ook dames welkom! Eerder meedoen dan tot september wachten? Geen probleem! Wees welkom! Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Pit in Overloon.

Zang & theatergroep Oker heeft sinds 1998 een aantal producties op de (schouwburg)planken gebracht in diverse vormen, onder verschillende dirigenten en regisseurs, met verschillende thema’s en grote variaties aan muziek. U vindt er alles over op de website! Volg ons ook op Facebook en Instagram!

www.oker-overloon.nl