overloon nieuws

Heren 1 heeft zondag alle steun nodig!

Gepubliceerd op 18 mei 2023 om 14:19

Komende zondag staat de laatste competitieronde van het seizoen gepland. Afgelopen weken is ons Urst afgezakt naar plek 9 van de ranglijst en dat is een plek waarbij nacompetitie moet worden gespeeld om te handhaven in de 2de klasse. Om de nacompetitie te ontlopen moet zondag een goed resultaat worden behaald!

In Groesbeek werd in december jongstleden met 1-1 gelijk gespeeld. Daar waar ons Urst de laatste drie wedstrijden verloor, tegen onder andere nummer 1 Sparta'25 en nummer 2 DAW Schaijik, wist Groesbeekse Boys twee van de drie laatste wedstrijden te winnen tegen nummer 12 Volkel en nummer 8 Prinses Irene. Het belooft dus een spannende strijd te worden in Overloon.

Verder hebben een aantal zeer ervaren spelers hun afscheid aangekondigd. Voor hen is het hopelijk de laatste wedstrijd in Heren 1 want dat betekent handhaving in de 2de klasse en dus niet het verplicht spelen van nacompetitie.

Heren 1 speelt om 14:30 uur thuis in Overloon tegen Groesbeekse Boys. Al uw support is van harte welkom!

Door het evenement Militracks van Oorlogsmuseum Overloon is het sportpark van SSS'18 minder goed bereikbaar. Wij raden u aan op tijd en het liefst per fiets naar het sportpark te komen. Na de wedstrijd zijn er volop activiteiten zoals het eindeseizoensfeest, een penaltybokaal voor de jeugd en een spectaculaire verrassing rond de klok van 18:30 uur. Tot zondag! Bron:https://www.sss18.nl/1/45/heren-1-heeft-zondag-alle-steun-nodig/