verkeerschaos in en rond Overloon door Militracks

Gepubliceerd op 20 mei 2023 om 12:20

Op de toegangswegen rond Overloon moeten mensen dit weekend rekening houden met drukte. Dit vanwege het evenement Militracks.

De drukte was vanochtend al te merken als je vanaf de A73 via afslag 7 naar Overloon reed, richting de Militracks-parkeerplaats aan het Schaartven. Ontstond een heuse verkeerschaos door de massale toestroom van bezoekers. Wie onderweg was naar Overloon moest toen rekening houden met zeker 40 minuten vertraging.

(Foto’s filmpje) Militracks 2023 klik hier

Door evenement Militracks is overloon op 20 en 21 mei 2023 lastig(-er) bereikbaar!! Door gebrek aan parkeerruimte in het centrum van Overloon De Militracks-parkeerplaats is ongeveer 800 meter van het museumterrein gelegen. Parkeren kost per auto 7 euro (per dag) en dat kan contant of met PIN voldaan worden*. Het parkeerterrein is te vinden door de speciale P-bebording te volgen. Zowel vanaf de snelweg (A73, afslag 7) als de provinciale wegen staat de route daarheen duidelijk aangegeven. 

 

PARKEREN

Er komen nog online parkeertickets beschikbaar voor € 7,00 per dag, per auto.

Campers kunnen overdag tijdens het evenement ook hier geparkeerd worden. Deze parkeerplaats is echter geen camperplaats, dus het is niet mogelijk om hier met de camper te overnachten. Voor de dichtsbijzijnde camperplaats ga naar: Camperpark 't Schaartven (www.camperparkschaartven.nl). We wensen u een mooie dag!
Voor mensen met een beperking rijdt er een shuttle-busje. Meer informatie over Militracks vind je op https://www.oorlogsmuseum.nl/nl/events/militracks/info/

 

Meer informatie over Militracks klik hier

Filmpje Militracks-parkeerplaats aan het Schaartven