stemmen voor een naam voor nieuwe kindcentrum

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 08:48

Momenteel zijn we bezig met de oprichting van het nieuwe Kindcentrum, dat een veilige en stimulerende omgeving zal bieden voor onze jonge generatie. We zijn verheugd om te zien hoe dit project steeds meer vorm begint te krijgen en we zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle toevoeging zal zijn aan onze gemeenschap.

Nu het Kindcentrum bijna voltooid is, hebben we jullie hulp nodig voor het bepalen van de naam. Met de keuze voor de nieuwe naam willen we een identiteit creëren die past bij ons Kindcentrum. De naam moet de essentie van het Kindcentrum weerspiegelen, een plek waar kinderen kunnen leren, groeien en ontwikkelen. Uit de vele inzendingen zijn vijf potentiële namen geselecteerd. We nodigen jullie uit om jullie stem uit te brengen en deel te nemen aan dit proces. Dit kan middels een digitaal stemformulier.

 

Ook de leerlingen krijgen een belangrijk rol in het stemmen. Zij gaan dit op school doen vanuit het Jeelo-project "Inrichten van je eigen omgeving". De leerlingen maken een eigen paspoort waarmee ze officieel een stembiljet ontvangen. Op dit stembiljet geven de leerlingen, mèt rode potlood, in officiële stemhokjes, hun keuze aan! 

 

Uw stem is geldig wanneer u een keuze maakt uit 1 van de 5 potentiële namen. Kiest u meerdere namen, dan is het helaas onmogelijk uw stem mee te nemen in de telling. Daarnaast is uw stem alleen geldig wanneer u uw stem eenmalig uitbrengt.

 

Tot en met zaterdag 1 juli is er een mogelijkheid om uw stem uit te brengen.

De QR-code staat hieronder vermeld.

qrcodevoorstemformulierkindcentrum.png

 

Mocht het niet lukken met de QR code, dan kunt u gebruik maken

van deze URL: https://forms.office.com/e/Wz0KMbYqeZ

 

Klik hier voor meer foto's van nieuwbouw kindcentrum