weekoverzicht

Gepubliceerd op 23 juli 2023 om 16:46

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

Overloonse getroffen door bosbranden op Rhodos

23 jul. 2023 08:59

Op het Griekse eiland Rhodos zijn duizenden mensen geëvacueerd van Rhodos vanwege de grote bosbranden die het Griekse eiland teisteren.

Lees meer »

 

laadpaal elektrische auto

22 jul. 2023 11:56

Het gebruik van elektrische auto's wordt steeds populairder, wat resulteert in een groeiende behoefte aan oplaadpunten. Als jij een trotse eigenaar bent van een elektrische auto, maar geen ruimte hebt voor een eigen laadpaal, is het goed om te weten dat je een openbare laadpaal kunt aanvragen.

Lees meer »

 

Kindervakantieweek sluit af met een schuimparty

21 jul. 2023 09:28

De Kindervakantieweek in Overloon was dit jaar weer een groot succes. Gedurende drie dagen hebben de kinderen en begeleiders samen veel plezier gehad, dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de steun van sponsoren. Het evenement is bedoeld voor basisschoolkinderen van groep 3 tot en met 8.

Lees meer »

 

Woningbouwproject Heldersveld van start

20 jul. 2023 14:16

Op woensdag 19 juli is door wethouder Bouke de Bruin, gemeente Land van Cuijk, en ontwikkelaar Geert Martens, het bouwbord onthuld als aftrap voor het woningbouwproject Heldersveld in Overloon.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

18 jul. 2023

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Lees meer »

 

Hakim op z’n Best

17 jul. 2023 18:58

Hakim is op woensdag 26 juli te zien én te horen in het Openluchttheater Overloon met zijn succesvolle voorstelling “Hakim op z’n best”. De voorstelling begint om 14:30 uur.

Lees meer »

 

Oldtimer klusweek

17 jul. 2023 13:22

Elk jaar organiseren we in Overloon 4 weekcursussen in de zomervakantieperiode. Een week gericht op Oldtimers, twee voor Campers, en een voor 4 Wheel

Lees meer »

 

kinderen creatief met Wilgenkunst

17 jul. 2023

Een gezellig kinderfeestje bij Equihabitat in Vierlingsbeek: Een Equi Habitat is het antwoord op de uitdaging om paarden op een ecologisch verantwoorde manier met respect voor de natuur te integreren in het landschap.

Lees meer »