weekoverzicht

Gepubliceerd op 6 augustus 2023 om 14:00

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

Twee gewonden na aanrijding

6 aug. 2023 19:57

Zondagmiddag zijn er op de kruising vierlingsbeekseweg, generaal hasbroucklaan in Overloon twee mensen lichtgewond geraakt na een aanrijding.

Lees meer »

 

Historische Overloon

5 aug. 2023 12:15

Het geheugen van Brabant van Overloon is een archief waarin een schat aan informatie te vinden is over de geschiedenis en cultuur van deze regio in Noord-Brabant, Nederland. In het archief zijn verschillende bronnen te raadplegen, zoals oude foto's, documenten, krantenartikelen, geluidsopnames en video’s.Bijvoorbeeld van Overloon

Lees meer »

 

€ 5.600 voor de Overloonse jeugd!

4 aug. 2023 11:56

In 2022 heeft de Verjaardagenactie Overloon een recordopbrengst van €5.992 behaald, dankzij de bijdragen van de Overloonse jeugd.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

1 aug. 2023

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Lees meer »

 

Geldfit nu ook beschikbaar in Land van Cuijk

1 aug. 2023

In deze tijd van inflatie en onzekere energieprijzen zoeken steeds meer mensen hulp bij geldzorgen.

Lees meer »

 

Dagworkshop beeldhouwen

31 jul. 2023 19:22

Op zaterdag 2 september vindt in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon weer een dagworkshop beeldhouwen plaats, zowel voor beginners als gevorderden.

Lees meer »

 

10 tips wordt jouw regenachtige zomervakantie toch een feest

31 jul. 2023

De zomer is het seizoen waar we allemaal naar uitkijken. Lange, zonnige dagen op het strand, barbecues in de achtertuin en verfrissende duiken in het zwembad. Maar soms kan het weer ons parten spelen en kan een regenachtige zomervakantie onze plannen flink verstoren. Maar maak je geen zorgen! Met deze 10 tips wordt jouw regenachtige zomervakantie toch een feest.

Lees meer »