boerenpicknick bij De Klef Zuivel

Gepubliceerd op 14 augustus 2023 om 19:49

Vanwege de voorspelde regen op zondag kunnen we de verwachtingen van de gasten niet waarmaken. Activiteiten buiten en het gebruik van stro balen zijn hierdoor niet mogelijk. Daarom hebben we besloten om de activiteiten af te gelasten. De deelnemers zijn hiervan op de hoogte gesteld en kunnen op zaterdagmiddag een pakket ophalen met zuivelproducten en een pannenkoekenmix. Zo kunnen ze thuis toch nog een gezellige middag hebben op zondag.

Op zondag 27 augustus vindt de 4e editie van de boerenpicknick plaats in Overloon! Wederom hoopt de Familie Cremers een succesvolle editie neer te zetten.

De Boerenpicknick wordt georganiseerd op de boerderij van ´De Klef Zuivel´ in het weiland bij de koeien. Naast de leuke beleving om dicht bij de koeien en kalfjes te zijn, zijn er op deze dag ook veel leuke activiteiten te doen. Zo zal er een o.a. een springkussen aanwezig zijn, glijbanen, skelters en daarnaast kun je jezelf laten schminken.


Tussen 12:00 en 14:00 uur kan er gestart worden met de picknick. Daarna kan iedereen in het weiland een plekje zoeken voor een gezellige en smakelijke middag!


Een plekje reserveren voor deze picknick is noodzakelijk.

Opgeven of meer informatie opvragen kan via: info@deklefzuivel.nl of door een berichtje te sturen naar: 06-30112188.

Daarnaast is de informatie ook te vinden op de Instagram en Facebookpagina van ´De Klef Zuivel´.

De goed gevulde picknickdozen wordt verzorgd door De Klef Zuivel in samenwerking met: Boompjes Restaurant, Villa het Bascour, Boergondisch, Chris Cox Groente & Fruit, Eijking Bleuberries, PLUS Verbeeten-Overloon en Culinair Creatief Catering & Events.

 

´De Klef Zuivel´ gaat haar uiterste best doen om een geslaagde en gezellige middag van te maken.

Website - De Klef Zuivel

Facebook - De Klef zuivel

Instagram - De Klef Zuivel