overloon nieuws

350 bezoekers genoten Renewal Band Openluchttheater Overloon

Gepubliceerd op 14 augustus 2023 om 20:20

Op zondagmiddag 13 augustus was het Openluchttheater Overloon het toneel van een geweldige muzikale ervaring. Met maar liefst 350 bezoekers was het Openluchttheater gevuld met enthousiaste muziekliefhebbers. De hoofdact van de zondagmiddag was de Renewal Band, die met hun fantastische muziek het publiek wist te betoveren.(foto Geert)

Maar niet alleen de muziek zorgde voor een onvergetelijke middag. Het weer was namelijk ook fantastisch. Stralende zonneschijn en aangename temperaturen maakten deze zondagmiddag extra bijzonder. De bezoekers konden dan ook heerlijk genieten van de muziek terwijl ze de warmte van de zonnestralen op hun gezicht voelden.

Wat het evenement nog specialer maakte, was de ontspannen en gezellige sfeer. Het Openluchttheater Overloon heeft namelijk een prachtige groene omgeving, wat zorgde voor een intieme en rustige setting. De combinatie van de muziek, het weer en de sfeer maakte dit een perfecte lazy sunday die zeker een plekje verdient in het lijstje met favoriete herinneringen.

De Renewal Band werd hartelijk bedankt voor hun fantastische optreden en het publiek werd eveneens in het zonnetje gezet. Hun aanwezigheid en enthousiasme maakten deze middag tot een groot succes. Het Openluchttheater Overloon kijkt dan ook al uit naar de volgende keer dat ze elkaar weer mogen ontmoeten, bijvoorbeeld bij het circus of de Openluchtbioscoop die nog op het programma staan.Nieuwsgierig? Kijk dan op Openluchttheater  programmeringspagina.

Voor meer informatie over komende evenementen en het theater zelf, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van het Openluchttheater Overloon: https://openluchttheateroverloon.nl/. Daarnaast zijn de allerlaatste nieuwtjes te vinden op hun Facebookpagina: Facebook/openluchttheateroverloon.

Al met al was de middag met de Renewal Band in het Openluchttheater Overloon een groot succes. Met 350 enthousiaste bezoekers die hebben genoten van de muziek, het weer en de sfeer, kan deze dag zonder twijfel worden toegevoegd aan de lijst met bijzondere herinneringen.

Openluchttheater Overloon kan tegen een stootje en regen, veel regen

Terrasje in het bos, drankje in de hand en een band die de bezoekers trakteert op lekkere muziek. Vorig weekend zou het nog onmogelijk zijn geweest. Maar Openluchtheater Overloon liet zondag met het nieuwe evenement Lazy Sunday de beroerde julimaand met heel veel regen achter leest verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/1433068_openluchttheater-overloon-kan-tegen-een-stootje-en-regen-veel-regen

Optreden Renewal Band 2023 filmpje Geert 


«   »