Golfbaan Overloon Ryder Cup

Gepubliceerd op 16 augustus 2023 om 19:16

Overloon Kennis maken met golf met een echt kampioenschap! Doe Mee aan Onze Putt-Wedstrijd en Leer Golfen! Op 3 september kun je gratis kennismaken met golf.

Kom en doe mee met onze putting golfwedstrijd bij Golfbaan Overloon! Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet, iedereen is welkom. We zullen ons alleen focussen op het putten op de putting green.

Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren golfer, deze wedstrijd is voor iedereen toegankelijk. Het doel is om je puttingvaardigheden te testen en plezier te hebben met medegolfers.

Golfbaan Overloon staat bekend om zijn prachtige putting greens, dus dit is de perfecte gelegenheid om je putttechniek te oefenen en te laten zien wat je kunt.

We nodigen iedereen uit om deel te nemen, ongeacht je niveau. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, te genieten van de prachtige omgeving en plezier te hebben op de golfbaan.

Heb je ooit overwogen om golf te leren, maar wist je niet waar te beginnen? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit om je vaardigheden te testen? Dan is dit jouw kans! Doe mee aan onze spannende putt-wedstrijd.

De Putt-Wedstrijd: Een Gouden Kans om kennis te maken!

Onze putt-wedstrijd is dé gelegenheid om golf uit te proberen, zelfs als je nog nooit een golfclub hebt aangeraakt. Het draait allemaal om precisie en het raken van de perfecte putt. Met begeleiding van ervaren instructeurs leer je de basisprincipes van het putten en ervaar je zelf de vreugde van het maken van die perfecte putt!

Wat Kun Je Verwachten?

  • Een gastvrije en ontspannen sfeer waarin je je op je gemak zult voelen, ongeacht je ervaring.
  • Deskundige instructeurs die je zullen begeleiden bij het aanleren van de juiste technieken.
  • Een leuke en vriendelijke wedstrijd waarbij je kunt genieten van het spel en kans maakt op geweldige prijzen.
  • Dus nodig je vrienden, familie en collega's uit, raap al je moed bij elkaar en doe mee aan deze unieke golfwedstrijd! Wie weet ga jij er vandoor met de felbegeerde wisselbeker. Het belooft een gezellige en competitieve dag te worden, vol met spannende momenten en uitdagingen op de putting green.
  • Aanmelding bij de baan voor deze golfwedstrijd op de golfbaan Overloon en maak je klaar om je putvaardigheden te laten zien en te strijden om de wisselbeker als beste putter van Overloon!

 

Datum 3 september 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur Golfbaan Overloon https://www.golfbaanoverloon.nl/