Wanneer je kindje stil geboren is

Gepubliceerd op 11 december 2023 om 19:21

De persoonlijke ervaring van Marjolein Bindels

In het aangrijpende boek van Marjolein Bindels uit Overloon neemt zij ons mee in het rouwproces om haar dochtertje Ilvy, die stil geboren is. Ze beschrijft op indringende wijze haar persoonlijke verhaal, maar durft daarin ook eerlijk te zijn in wat er wel fijn en niet fijn is om te horen op zulke bepalende momenten in het leven, om andere 'sterrenouders' en hun naasten te kunnen helpen in zulke moeilijke tijden. Hiermee is het een bijzonder document geworden met niet alleen een persoonlijke ervaring, maar ook veel praktische informatie voor ouders die geen idee hebben wat er op hun afkomt. 

 

Op vrijdag 15 december verschijnt het nieuwe boek 'Vlinderkind - Hoe wij omgaan met het verlies van ons kind' van Marjolein Bindels. Dit openhartige rouwverwerkingsboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Omgaan met het verlies van je kind doet ieder op zijn of haar manier. In dit boek wil ik je meenemen naar wat wij hebben doorgemaakt met het verlies van onze dochter Ilvy, die tijdens de bevalling is overleden. Maar daarbij wil ik ook graag informatie geven. Bijvoorbeeld over wat je wel en niet kunt doen of zeggen tegen ouders die een kindje hebben verloren. Want als je een kind verliest, maak je iets mee waar veel mensen niet mee geconfronteerd (willen) worden. Het is voor veel mensen beangstigend en ze weten gewoon niet hoe ze er mee om moeten gaan.

Over de auteur

Marjolein Bindels is opgegroeid in een liefdevol en hecht gezin, waarin alles bespreekbaar is. Ze woont samen met haar partner Sebas in Overloon. Ze is mama van drie prachtige kinderen waarvan één in de hemel is. Ze is altijd al creatief geweest en heeft veel gedichten geschreven. Het verlies van haar dochter heeft haar aangezet tot het schrijven van dit bijzondere boek.

Boekgegevens

Titel: Vlinderkind - Hoe wij omgaan met het verlies van ons kind
Auteur: Marjolein Bindels
Verschijningsdatum:  15-12-2023 Aantal pagina's:   128
ISBN:  9789464899092 Geïllustreerd:  nee
Verkoopprijs:  € 19,50 Uitvoering: Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België 

Uitgever: Boekscout www.boekscout.nl