SSS'18 scoort opnieuw, maar Handel blijkt te sterk

Gepubliceerd op 3 maart 2024 om 19:46

Voor de derde wedstrijd op rij vond hekkensluiter SSS’18 het net, maar het doelpunt van Thymo van de Pas leverde dit keer geen resultaat op. Titelpretendent Handel was een maatje te groot: 1-3 in Overloon.

Dat we scoren is op zich ook wel lekker. Er zijn dit seizoen vier wedstrijden op rij geweest dat dát zelfs niet lukte. Gaf captain Cas Rutten aan. En zo vervolgde Rutten, die met SSS dertien van de veertien wedstrijden verloor. , We hebben de tweede helft gewonnen.” Met een glimlach: We moeten toch de positieve punten eruit halen.”

Rutten roemde opponent Handel, de nummer twee van de ranglijst. , Een erg goede ploeg die ons direct onder druk zette. Het was daardoor lastig opbouwen en de lange bal spelen tegen hun fysieke verdediging heeft ook geen zin. Ik vond de 0-2 ook een geweldige goal van Handel, een over meerdere schijven.”

De treffer van SSS was kolderiek, vond Rutten: Die viel tien seconden na rust: nadat ik de bal een hengst naar voren had gegeven, maaide een verdediger van Handel over de bal heen en profiteerde Thymo. Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/amateurvoetbal/volharding-koploper-na-gouden-wissel-rampweek-olympia-vianen-vooruit-verlengt-abonnement-op-gelijke-spelen~aea5d037/