Unieke Safari-Jeep uit ZooParc Overloon Te Koop!

Gepubliceerd op 5 maart 2024 om 20:32

Ben jij op zoek naar uniek stukje geschiedenis? Dan is deze originele safari-jeep misschien wel iets voor jou! Deze iconische jeep was jarenlang een bekend beeld in ZooParc Overloon, waar het vaak werd gefotografeerd te midden van leeuwen en andere wilde dieren.(foto van 2026)

De vorige eigenaars, De vier oude mannen, hebben jarenlang genoten van dit bijzondere voertuig. Maar nu is het tijd voor de safari-jeep om een nieuw thuis te vinden. Zoek jij een uniek pronkstuk voor in jouw collectie of wil je dit oude beestje een fijn pensioen bieden? Dan is dit je kans!

 

Je kunt jouw bod uitbrengen tot en met zondag 17 maart. Op maandag 18 maart zal de hoogste bieder worden gecontacteerd. Stuur je bod naar receptie@zooparc.nl en vergeet niet je volledige naam en het onderwerp ('Bod safari-jeep') te vermelden. Door deze bijzondere aankoop te doen, steun je tevens diverse natuurbeschermingsprojecten wereldwijd.

 

Voor de veiligheid verloopt de overdracht via bemiddelaar ZooParc. De eigenaren van de jeep staan bekend om hun gepassioneerde onderhandelingsstijl, dus wees voorbereid! Voor meer informatie en updates, bezoek de Facebook-pagina van ZooParc Overloon.

 

Dus, ben jij klaar voor een nieuw avontuur met deze unieke safari-jeep? Breng snel je bod uit en wie weet wordt deze prachtige jeep binnenkort van jou!