weekoverzicht

Gepubliceerd op 24 maart 2024 om 16:00

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp Overloon en omgeving. Daarom brengen wij voor jullie het Weekoverzicht, een terugblik op het nieuws van afgelopen week. Of het nu gaat om evenementen, belangrijke gebeurtenissen, of gewoon interessante ontwikkelingen, Overloon nieuws is er om jullie op de hoogte te houden. Heeft u zelf nieuws dat u graag met de gemeenschap wilt delen? Stuur het dan naar info@overloonnieuws.nl  en wie weet wordt het onderdeel van ons volgende Weekoverzicht. Blijf op de hoogte en blijf betrokken bij wat er speelt in onze prachtige omgeving.

Jubileumconcert 10 jaar Geert Mooren

24 mrt. 2024 16:34

Fanfare Vriendenkring staat al 10 jaar onder de bezielende leiding van Geert Mooren en om dit te vieren geeft de fanfare een bijzonder jubileumconcert.

Lees meer »

 

Expositie jenaplan havo/vwo 3 in Oorlogsmuseum

23 mrt. 2024 15:13

Maandag 25 maart om 14.00 uur is de feestelijke opening van een nieuwe tentoonstelling in het Oorlogsmuseum in Overloon.

Lees meer »

 

Scouting maken het dorp zwerfvuilvrij tijdens de Landelijke Opschoondag

23 mrt. 2024 14:11

Op zaterdagochtend 23 maart kwamen de welpen en hun leiding samen bij de blokhut om zich voor te bereiden op de Landelijke Opschoondag

Lees meer »

 

Fiets gevonden in bos bij Landal Vakantiepark De Vers in Overloon

22 mrt. 2024 20:02

Op vrijdag 22 maart is in de buurt van speeltuin Landal Vakantiepark De Vers in Overloon een fiets gevonden in het bos. De fiets staat momenteel veilig gestald bij de beheerder van Landal Vakantiepark De Vers.

Lees meer »

 

Dagworkshop beeldhouwen

22 mrt. 2024 19:14

Op zaterdag 13 april vindt in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon weer een dagworkshop beeldhouwen plaats, zowel voor beginners als gevorderden.

Lees meer »

 

Expeditie Bricks is officieel geopend

22 mrt. 2024 16:20

Expeditie Bricks is feestelijk geopend in ZooParc Overloon, waar kinderen van basisschool Sterrepad uit Venlo de expositie bezochten om deze feestelijk te openen en te verkennen.

Lees meer »

 

Bedenk een naam voor het kunstencentrum!

20 mrt. 2024

De gemeente Land van Cuijk gaat een kunstencentrum oprichten. Voor dit kunstencentrum zijn we op zoek naar een creatieve naam. Doe jij mee aan de prijsvraag? Wie de winnende naam indient, wint een jaar lang een gratis cursus bij het kunstencentrum!

Lees meer »

 

Gordels redden levens. Daarom starten provincie, politie en partners in Brabant met nieuwe campagne

19 mrt. 2024

Wist je dat het dragen van een gordel nog steeds niet voor iedereen een gewoonte is? Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 verkeersdoden geen gordel droeg. En dat terwijl een kleine handeling zo'n groot verschil maakt. Vanuit die gedachte ontstond de campagne van ‘Brabant gaat voor NUL verkeersslachtoffers’: Eén klik. Twee keer zo veilig

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

19 mrt. 2024

Het Gemeentenieuws uit het Land van Cuijk is een belangrijke bron van informatie voor de inwoners van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis. Dit nieuwsplatform biedt een overzicht van ontwikkelingen, evenementen, besluiten en projecten die van invloed zijn op het dagelijks leven in deze regio.

Lees meer »

 

Prinses Irene pakt belangrijke driepunter

18 mrt. 2024 19:16

Prinses Irene boekte een belangrijke uitzege tegen hekkensluiter SSS’18. Met 0-2 werd de club uit Overloon verslagen door de oranjewitten.

Lees meer »