Koninklijke Onderscheidingen Lid in de Orde van Oranje Nassau Kees van der Kroon

Gepubliceerd op 26 april 2016 om 16:33

foto van hier Kees van der Kroon bij de officiële opening van gezondheidscentrum en de 31 woningen in Overloon

Op 26 april  reikt burgemeester Van Soest vanaf 10.30 in het gemeentehuis de Koninklijke Onderscheidingen Lid in de Orde van Oranje Nassau uit aan Kees van der Kroon

De heer C.Th.M. Van der Kroon (Kees)

Woonachtig in Overloon
Geboortedatum: 27-04-1956

De heer Van der Kroon wordt zeer gewaardeerd voor zijn grote inzet voor de Overloonse samenleving. Hij zet zijn kennis en kunde, maar ook financiële middelen in ten behoeve van de lokale gemeenschap. Eenieder weet de heer Van der Kroon te vinden en er wordt nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan.
Hij heeft een organisatietalent waarmee hij velen weet te enthousiasmeren. Als bestuurder van diverse verenigingen, maar ook als initiator en coördinator van bouwprojecten.

Van maart 2012 tot december 2013 heeft hij als gedelegeerd opdrachtgever namens Stichting Gemeenschapshuis Overloon de voorbereiding en uitvoering van de vernieuwbouw van gemeenschapshuis De Pit in Overloon op zich genomen.

In 2009 was hij projectleider bij de renovatie van het clubhuis van Tennisvereniging Loonse Duinen. Als blijk van waardering is hij benoemd tot erelid van de vereniging.

Vanaf 2002 is hij bestuurslid, commissielid en adviseur van SSS'18. Van 2002 tot 2015 was hij bestuurslid en op dit moment  nog betrokken als adviseur van het huidige bestuur, commissielid Terreinen en gebouwen en staflid bij de A-selectie.
Als bestuurslid van sportpark de Raaij is decorandus medeverantwoordelijk voor het beheer van het geprivatiseerde sportpark, zodat verenigingen zoals voetbalvereniging SSS 18 hier op een goede en financieel voordelige manier gebruik van kunnen maken. Vanaf 2008  is hij bestuurslid van Stichting Raaijhal, de sporthal in Overloon.lees meer bron: www.boxmeer.nl/inwoners/nieuwsberichten_41418/item/lintjesregen

Lintjesregen 2016

foto Gemeente Boxmeer