Tips en Getuigen Gezocht na Nachtelijk Brandblusser-Vandalisme op Auto

Gepubliceerd op 24 juni 2024 om 10:32

In de nacht van zondag 23 juni op maandag 24 juni vond er een vernieling plaats bij het tankstation aan de Irenestraat in Overloon. Onbekenden hebben in die nacht een brandblusser leeggespoten op het tankstation, waardoor het hele gebied bedekt raakte met poeder.

De schade was aanzienlijk. Niet alleen het tankstation zelf, maar ook de auto die geparkeerd stond aan de overkant, moest het ontgelden. De auto was volledig wit gespoten door het poeder.Marjolein Bindels, de eigenaar van de auto, is erg ongelukkig met deze situatie. Zij hoopt dat iemand meer informatie heeft over wie verantwoordelijk is voor deze vernieling.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben over dit incident, dan wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen met Marjolein via haar Facebookpagina. Op https://www.facebook.com/marjolein.bindels Elke tip kan bijdragen aan het ophelderen van deze vervelende situatie.

Het is werkelijk jammer om te zien hoe een onschuldige grap zo'n overlast en schade kan veroorzaken. Laten we hopen dat de daders snel worden gevonden, zodat er passende maatregelen genomen kunnen worden. Hopelijk kan Marjolein de schade aan haar auto herstellen en komt er een einde aan deze narigheid.

Lees ook

Vandalen aan de slag met brandblusser: 'De hele zooi ondergespoten

Marjolein Bindels werd maandagmorgen onaangenaam verrast door een vernieling bij een tankstation in Overloon. Daar hadden onbekenden niet alleen het hele tankstation maar ook de auto van haar gezin onder handen genomen met een brandblusser. Alles was wit door het bluspoeder. “Ze hebben echt de hele zooi ondergespoten.”

Profielfoto van Arnold TankusGeschreven door Arnold Tankus

In de nacht van zondag op maandag is een brandblusser leeggespoten op het tankstation van Esso aan de Irenestraat. Hierdoor werd het hele gebied bedekt met poeder. Ook de auto van Marjolein (34), haar partner Sebas en twee kinderen die zo’n vijf jaar tegenover het tankstation wonen, is volledig wit gespoten.

Het tankstation aan de Irenestraat in Overloon was helemaal wit (foto:  Albert Hendriks/De Maasdriehoek).

Het tankstation aan de Irenestraat in Overloon was helemaal wit (foto: Albert Hendriks).

Met als gevolg flinke schade aan de lak, want het poeder beschadigt de verf van de auto. “Het is nu al ingevreten. Het is ontzettend bijtend spul.

Lees meer op bron:https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/4495110/vandalen-aan-de-slag-met-brandblusser-de-hele-zooi-ondergespoten