Home » Nieuws » Diverse invallen in drugsonderzoek

Diverse invallen in drugsonderzoek

Gepubliceerd op 31 januari 2018 om 19:37

Oost-Brabant - In verband met een onderzoek naar de handel in chemicaliën en verdovende middelen vielen wij woensdagochtend 31 januari op een tiental locaties in Oost-Brabant, Limburg en Gelderland binnen. Wij hielden vijf verdachten aan.

De invallen vonden rond 6.00 uur plaats in onder meer woningen en loodsen in Geldrop, Helmond, Someren, Venlo, Venray, Nieuw Bergen en Velddriel. De vijf verdachten werden meteen bij de start van de actie aangehouden. Het gaat om vier mannen uit Geldrop van 57, 52, 41, en 28 jaar en een 27-jarige man uit Venlo. De aanhoudingen van de 52-jarige hoofdverdachte en de aanhouding van de 27-jarige verdachte in Venlo werden door een arrestatieteam gedaan. Het AT werd ingezet vanwege informatie dat de verdachten mogelijk vuurwapengevaarlijk zouden zijn. Het vijftal zit vast voor verder onderzoek en zit op volledige beperkingen.

Doorzoeking

Na de aanhoudingen zijn we gestart met de doorzoekingen. Naar verwachting gaan deze een groot deel van de dag in beslag nemen.

Volg ons op facebook

Volg de liveblog op onze facebookpagina Politie Oost-Brabant (@politieob) voor meer informatie over onze actiedag.bron:www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws

In NieuwBergen vonden we in een container 360 vaten met chemicaliën die worden gebruikt voor de productie van synthetischedrugs.

Ruim 70 vaten met chemicaliën gevonden in loods aan de Tweede Geerden in Velddriel.

 

 

 

 


«   »