inschrijving voor de Voetbaldagen

Gepubliceerd op 9 februari 2018 om 18:57

De regio Voetbaldagen in Overloon, opvolger van de KNVB Voetbaldagen, worden dit jaar alweer voor de vierde keer georganiseerd. In de afgelopen jaren is gebleken dat deze dagen een daverend succes zijn en dat er meer dan voldoende animo voor is. Ieder jaar hebben we helaas voetballers en voetbalsters op de wachtlijst moeten plaatsen in verband met de grote stroom aanmeldingen, dus wees er snel bij!

De voetbaldagen vinden plaats van dinsdag 14 augustus t/m vrijdag 17 augustus 2018 op Sportpark de Raay in Overloon. Om je in te schrijven moet je geboren zijn tussen 1 januari 2004 en 31 december 2010.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de Voetbaldagen krijgen de deelnemers een leuk nieuw tenue, een voetbal en een groepsfoto. Verder is er 4 dagen een vol programma met variërende activiteiten, waarmee ook nog prijzen te winnen vallen. Deze week wordt begeleid door een grote groep enthousiaste vrijwilligers en tijdens de grote pauzes krijgen de kinderen ook een volledig verzorgde lunch. Het deelnamebedrag voor de voetbaldagen bedraagt €95,-.lees meer op bron:http://www.overloon.devoetbaldagen.nl/