SSS’18 en Erp delen de punten

Gepubliceerd op 21 februari 2018 om 20:02

Een sterk fysiek spelend Erp kon de geboden kansen niet in doelpunten om zetten.

Er werd door de scheidsrechter niet adequaat gereageerd op dit fysieke geweld en dat betekende dat de tegenstander op de ingeslagen weg verder kon gaan. Zelfs in de 18e minuut werd er gescoord terwijl Coen Janssen onderuit gehaald werd.

Gelukkig trad de scheidsrechter op en wees het doelpunt weg ten gunste van een vrije trap voor SSS’18. In de 26e minuut was het Thomas Massop, die een goed schot met behulp van zijn handen en paal uit het doel kon houden. Vier minuten verder belandde de bal op de lat, maar ook hier werd Koen Voesten fors in de rug gelopen, maar ook hier trad de scheidsrechter niet op en het leverde geen doelpunt op.

In de rust bracht de jarige SSS’18 trainer, Ruud Vermeer, Frits Lucassen in het spel ten koste van Renell Luijdens. Hij hoopte waarschijnlijk met beter voetbal het tij te kunnen keren, maar ook dat was erg moeilijk. Frits moet vanaf het begin kunnen starten. En wat iedereen al verwachtte, gebeurde. In de 57e minuut een goede aanval van Erp op links. William den Dekker kreeg de bal, hij speelde zich snel vrij en hij bedacht zich geen moment en schoot schitterend in de rechter bovenhoek raak: 1-0.lees meer op bron:https://www.omroepvenray.nl/sport/2018/02/18/sss%E2%80%9918-en-erp-delen-de-punten