overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 fier aan de kop!

SSS’18 fier aan de kop!

Gepubliceerd op 19 maart 2019 om 18:57

Na de 3-0 overwinning op Vianen Vooruit en het gelijke spel van Erp tegen Real Lunet wordt de wedstrijd tegen Helvoirt des te belangrijker. Eerst krijgen we nog de belangrijke wedstrijd tegen het Vierlingsbeekse Volharding op paaszaterdag en op 14 april de uitwedstrijd tegen de huidige nummer 2 op de ranglijst Helvoirt.

Er zijn nog veel wedstrijden te spelen en vele mogelijke tegenstanders moeten ook nog tegen elkaar en daar zullen ook punten verloren worden. Ook al is de competitie nog lang de onderlinge verschillen van de verenigingen blijven beperkt. Met andere woorden iedereen kan winnen van de ander en dat maakt de competitie heel spannend. Terug naar de wedstrijd van vanmiddag. SSS’18 kon eindelijk weer eens compleet aan de wedstrijd beginnen, maar begon toch afwachtend aan de wedstrijd. De wedstrijd ging geleidelijk op en het duurde tot de 21e minuut voordat SSS’18 kon scoren. Bas Joosten plaatste de bal voor nadat hij zijn tegenstander  weer alle hoeken van het veld had laten zien  op Koen Verlinden en Koen liet die kans niet onbenut: 1-0 En al weer in de 32eminuut was het weer raak. Het was Koen van Bree die Bas Joosten in een goede schietpositie bracht en ook Bas wist daar wel raad mee. Hij verschalkte keeper Remco Loeffen perfect en het stond 2-0. Voor de rust veranderde niets meer in de stand.

De tweede helft was nauwelijks7 minuten oud of het derde doelpunt stond al op het scoringsbord. Bas Joosten speelde de bal diagonaal over het veld richting Koen Verlinden. Hij speelde zich goed vrij, werd nog wel vastgehouden, maar hij wist toch goed door te gaan en schoot onberispelijk raak:3-0

Er werden nog diverse wisselingen doorgevoerd en Vianen Vooruit probeerde met leuk voetbal verandering in de stand te krijgen, maar veel overtuiging was niet te zien. Bas Joosten schoot vrij voor keeper nog tegen de paal, maar aan de andere kant kwam de paal bij Thomas Massop ook nog te hulp, want de bal lag er bijna in, maar diezelfde paal zorgde er voor dat Thomas de bal weer terug kreeg in zijn handen. Het bleef bij de 3-0 stand.

Zondag is de wedstrijd uit tegen Heeswijk voor SSS’18 weer belangrijk. U bent er dan toch ook? https://www.sss18.nl/


«   »