overloon nieuws

Home » Nieuws » Opbouw Kermis in volle gang

Opbouw Kermis in volle gang

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 om 15:32

Overloon – (Komend weekend is het kermis in Overloon. De opbouwwerkzaamheden van de kermis in het centrum zijn in volle gang.De kermis wordt officieel geopend op zaterdag om 16:00 uur.

Overloon – Attracties worden schoongemaakt, ramen worden gelapt en draaiende delen worden in het vet gezet. De opbouw van de Lónse Kermis is begonnen. Veel kermisexploitanten zijn er maar wat druk mee om de kermisbezoekers een mooie en onvergetelijke 5 dagen op de kermis te bezorgen. 

De kermis wordt geopend op zaterdag 17 augustus om 15.00 uur.de feestelijke opening van de kermis is om 16:00 uur. Bij de feestelijke opening van de kermis zal Hollie Lollie aanwezig zijn én op zondagmiddag tijdens de gezellige familiedag.Het is dan mogelijk om met Hollie Lollie op de foto te gaan én wie weet deelt ze wel een verrassing uit. Er zijn diverse leuke attracties voor jong en oud.Op het kermisterrein staan dit jaar de volgende attracties: Botsauto's, draaimolen, suikerspin, oliebollenkraam, De Break Dance, grijpkraan, muntjes schuiven, schietsaloon en een viskraam.. 

De kermis in Overloon is van 16 tot en met woensdag 21 augustus.

Tijdens de kermis wordt het 14 Oktoberplein afgesloten voor alle verkeer. Daarom is een omleidingsroute ingesteld. De supermarkt blijft bereikbaar.

voor meer informatie Programma van de Lónse Kermis klik hier


«   »