overloon nieuws

Home » Nieuws » Filmavond in Openluchttheater The World’s fastest Indian

Filmavond in Openluchttheater The World’s fastest Indian

Gepubliceerd op 27 augustus 2019 om 14:19

Op vrijdag 6 september om 20.30 uur wordt de film met bovenstaande titel vertoond in Openluchttheater Overloon.

fotonr9-78-2.jpg foto van de film van Mike Weerts of ik gek ben Openluchttheater 2016

The World’s Fastest Indian vertelt het verhaal van de Nieuw-Zeelander Burt Munro die in 1920 een Indian Scout motorfiets kocht met als doel de snelste Indian ter wereld te bouwen. Een prachtig verhaal met een hoofdrol voor Anthony Hopkins.

Burt Munro’s leven bestond volledig uit motoren: hij werkte als verkoper, monteur en in zijn vrije tijd racete hij ermee. In 1920 kocht hij een splinternieuwe Indian motorfiets die hij langzaamaan begon te modificeren.Na een bezoek aan de Bonneville Speed Week in Utah wilde Munro koste wat het kost een snelheidsrecord vestigen met zijn Indian. Met een beperkt budget en zelfgemaakte onderdelen keert hij in de jaren zestig terug op de zoutvlakte van Bonneville.

 Kaartverkoop

Kaarten kosten € 10,- per stuk Tickets zijn verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, Restaurant Museumzicht en aan de kassa zolang de voorraad strekt.

ONLINE TICKETS BESTELLEN en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Mocht het weer tegenzitten, dan wordt de film gedraaid in ‘de Pit’. Tot slot nog een tip: like ons op Facebook, www.facebook.com/openluchttheateroverloon. Regelmatig zijn er acties waarmee je kaartjes kunt winnen!

Drukbezochte film van Mike Weerts of ik gek ben Openluchttheater 2016

Met een drukbezochte avond in Openluchttheater in Overloon kwam Een grote groep bezoekers ruim 250 's avonds naar de film van Mike Weerts of ik gek ben die op een groot scherm de film werd vertoond van Mike Weerts Dit schreef Mike Weerts op zijn Facebook pagina Gister draaide 'of ik gek ben' in het openluchttheater in Overloon! Mijn geboortedorp... Zeer bijzondere ervaring om op mijn geboortegrond deze film vertoond te zien worden! Tussen ruim 250 dorpelingen bezorgde het me meerdere malen kippenvel.meer foto's op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2016/drukbezochte-film-van-mike-weerts-of-ik-gek-ben-openluchttheater-4-09-2016


«   »