Home » Nieuws » Oorlogsmuseum Komt met een alternatief

Oorlogsmuseum Komt met een alternatief

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 18:35

Zoals jullie inmiddels wel weten, heeft ook het Oorlogsmuseum de deuren moeten sluiten vanwege het Coronavirus, maar -kom op!- dit is toch de 21e eeuw?! Omdat jullie niet naar het museum  toe kunnen komen, betekent dit niet dat het museum niet naar jullie kunnen komen…

Nieuwsgierig? Houd de komende dagen onze Facebookpagina goed in de gaten! We gaan een paar prachtige en opzienbarende verhalen met jullie delen! 

meer info op bron: https://www.facebook.com/oorlogsmuseumoverloon  

Wij komen dus naar jullie toe als dat andersom niet kan.. In deze eerste VLOG een wel heel bijzonder verhaal over onze B25-Mitchell (bommenwerper). Een verhaal dat zonder dat we het wisten wel heel erg dicht bij huis komt. Nieuwsgierig..? gauw kijken dan!

Bijzondere verhalen

Wij komen dus naar jullie toe als dat andersom niet kan.. In deze eerste VLOG een wel heel bijzonder verhaal over onze B25-Mitchell (bommenwerper). Een verhaal dat zonder dat we het wisten wel heel erg dicht bij huis komt. Nieuwsgierig..? gauw kijken dan!

Posted by Oorlogsmuseum Overloon on Saturday, March 21, 2020
Leeg Museum

Lieve allemaal, Zoals jullie inmiddels wel weten, hebben ook wij ons museum moeten sluiten vanwege het Coronavirus, maar -kom op!- dit is toch de 21e eeuw?! Omdat jullie niet naar ons toe kunnen komen, betekent dit niet dat wij niet naar jullie kunnen komen… Nieuwsgierig? Houd de komende dagen onze Facebookpagina goed in de gaten! We gaan een paar prachtige en opzienbarende verhalen met jullie delen!

Posted by Oorlogsmuseum Overloon on Monday, March 16, 2020

Het is zaterdagochtend en dat betekent weer tijd voor een VLOG..
Deze week duiken we nog wat verder terug in de tijd en vertellen we je over het eerste type tank in Nederlandse dienst, namelijk de Renault FT.
In deze VLOG komt je erachter hoe deze eerste en ook enige tank Nederland moest beschermen tegen de bezetting.. Veel kijkplezier en blijf gezond!

Bijzondere verhalen

Goedemorgen allemaal! Het is zaterdagochtend en dat betekent weer tijd voor een VLOG.. Deze week duiken we nog wat verder terug in de tijd en vertellen we je over het eerste type tank in Nederlandse dienst, namelijk de Renault FT. In deze VLOG komt je erachter hoe deze eerste en ook enige tank Nederland moest beschermen tegen de bezetting.. Veel kijkplezier en blijf gezond! PRIJSWINNAAR! Kevin Kluijtmans Gefeliciteerd, jij hebt een mooie prijs gewonnen door het goede antwoord in te sturen. Onze Mitchell heeft 104 Victory Markings op de cockpit staan. Elke markering staat voor een (min of meer) succesvolle misie boven vijandeijk gebied. Stuur een mail naar j.kennis@oorlogsmuseum.nl en wij nemen contact met je op.

Posted by Oorlogsmuseum Overloon on Saturday, March 28, 2020

Oorlogsmuseum vanaf  maandag 16 maart tot nader order gesloten

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. Naar aanleiding van de laatste adviezen van onze veiligheidsregio en het RIVM hebben wij besloten om Oorlogsmuseum Overloon per 16 maart tot een nader te bepalen moment te sluiten voor publiek.Dit betekent ook dat er niet gefietst kan worden over onze fietsbrug tot nader order.

Wij nemen in elk geval contact op met alle groepen die een programma hebben gereserveerd in de periode van 16 tot en met 31 maart.

Mocht er iets wijzigen aan deze situatie dan zullen we dat laten weten via onze website en onze social media kanalen.

Militracks 2020

Met nog 9 weken te gaan tot Militracks op 16-17 mei, en met de voorbereidingen goed op schema, hebben we besloten om de beslissing over het al dan niet laten dóórgaan van Militracks 2020 tot half april uit te stellen.

Hoe dat besluit ook uitvalt, we zullen dat in alle duidelijkheid naar buiten brengen via onze Facebook kanalen en op onze museum- en Militracks website. Maar met de situatie zoals die nu is, maken we die keuze dus half april.

Er kan een hoop gebeuren in de tussentijd. Iedereen veel wijsheid gewenst. En volhouden.

We hopen jullie natuurlijk snel weer te mogen begroeten in ons museum!

De fietsbrug door het museum is vanaf 14 maart volledig gesloten, in verband met het coronavirus 

meer info op bron: https://www.oorlogsmuseum.nl/nl/https://www.facebook.com/oorlogsmuseumoverloon  www.militracks.nl    www.facebook.com/Militracks 

 


«   »