overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 legt jeugdtrainers voor komend seizoen vast!

SSS’18 legt jeugdtrainers voor komend seizoen vast!

Gepubliceerd op 24 maart 2020 om 17:14

De jeugdcommissie van SSS’18 heeft een viertal trainers voor het seizoen 2020-2021 vastgelegd. De huidige trainers Kevin van den Berg (JO19), Frank Brands (JO17), Daan van de Vondervoort (JO15) en Pim Voesten (JO13) blijven ook komend seizoen aan SSS’18 verbonden. De trainers blijven allemaal betrokken bij hetzelfde team.

We zijn zeer content dat we de samenwerking met deze trainers kunnen continueren laat Mark Verbeek namens de jeugdcommissie optekenen. Mark: “Ze zijn allen ambitieus en hebben ieder hun eigen ervaring. Daarbij is de betrokkenheid van deze trainers bij SSS’18 groot wat je onder andere ziet doordat vele andere clubmensen betrokken zijn bij deze teams”. De continuïteit met gediplomeerde/bekwame trainers is daarbij een belangrijke factor voor het ontwikkeling van jeugdspelers sluit Verbeek af. Wij wensen Kevin, Frank, Daan en Pim, samen met de gehele begeleiding van deze teams, heel veel succes en plezier met het trainen en coachen van hun elftallen toe!

Ondanks deze bizarre situatie worden er komende tijd gesprekken gevoerd met een aantal andere trainers. Hopelijk kunnen wij komende periode meer namen van jeugdtrainers voor het seizoen 2020-2021 met jullie delen met als doelstelling dat iedere speler en speelsters zich voldoende kan ontwikkelen waarbij plezier in het spelletje voetbal voorop staat.

Mocht je geïnteresseerd zijn om bij onze club als trainer, coach, leider of scheidsrechter aan de slag te gaan stuur dan een mailtje naar jeugdcommissie@sss18.nl of spreek één van leden van de jeugdcommissie aan.bron:https://www.sss18.nl/sss18-legt-jeugdtrainers-voor-komend-seizoen-vast-2/


«   »